Vraag & Antwoord

OS Windows

foutmelding opstarten outlook express

5 antwoorden
  • Als ik outlook express wil opstarten dan krijg ik de foutmelding van te weinig geheugen of te weinig schijfruimte en start niet op. Ik heb de schijf schoon gemaakt, maar nog steeds niet, wat kan ik nog verder doen.
  • Hi Pulsar! Soms is handig als je meer gegevens geeft: Welke Windows versie en welke versie IE. Outlook Express en IE werken samen.Zitten niet te veel bestanden in je OE? Wat heb jij schoon gemaakt? De volgende mappen moeten leeg zijn: Temporary Internet Files, Cookies, Temp en Geschiedenis. Zijn deze “schoon”, dus leeg? Vergroot de inhoud van je Temporary Internet map : Open IE, klik op Extra, kies Internet Opties, tabje Algemeen, klik op tabje Instellingen. In de nieuwe venster, als het goed is staat een schuif regelaar voor de inhoud van de Temporary Internet Files mapje. Schuif deze naar bijv. 4000 MB. Klik daarna op OK en vervolgens op toepassen. Start PC opnieuw op. Kun je nu wel OE openen? grtz Falco
  • Ik denk dat je dit niet wilt horen maar ik zeg het toch :D Als het om Office '97 gaat dan is het (opnieuw) installeren van SR-2 van Office '97 waarschijnlijk genoeg.
  • [quote:81a39801cf="dropkick"]Ik denk dat je dit niet wilt horen maar ik zeg het toch :D Als het om Office '97 gaat dan is het (opnieuw) installeren van SR-2 van Office '97 waarschijnlijk genoeg.[/quote:81a39801cf]is er een relatie tuseen het [b:81a39801cf]Outlook Express[/b:81a39801cf] probleem en [b:81a39801cf]Office97[/b:81a39801cf]?
  • :oops: zat niet op te letten :oops:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.