Vraag & Antwoord

OS Windows

SP2

9 antwoorden
  • Ik heb pas sp2 voor it geinstal maar nu staat er bij het opstarten geen home of prof meer is dit bij iedereen die sp2 heeft en ik kan ook geen auto update meer instellen en ik wordt gek van de melding dat er een verouderd virus programma op zit terwijl hij up toe date is.
  • ja de aanduiding home is verdwenen. auto update werkt bij veel mensen niet. Heb hier over met microsoft gebeld. Zij denken dat het wordt veroorzaakt door de enorme drukte op de update site ivm sp2. Met 2 weken zou het moeten werken. Tot die tijd adviseren ze om handmatig te updaten. Hoe het wel in de gaten. (ik neem aan dat je het in je systeem wel gewoon op automatisch hebt staan?) wat betreft je virusscanner. Welke heb je? Voor de meeste zijn updates beschikbaar bij de betreffende leverancier. Zoals bijv. bij Norton en Panda. Even je virusprogramma updaten!
  • [quote:d310e99ae7="rev"]ja de aanduiding home is verdwenen. auto update werkt bij veel mensen niet. Heb hier over met microsoft gebeld. Zij denken dat het wordt veroorzaakt door de enorme drukte op de update site ivm sp2. Met 2 weken zou het moeten werken. Tot die tijd adviseren ze om handmatig te updaten. Hoe het wel in de gaten. (ik neem aan dat je het in je systeem wel gewoon op automatisch hebt staan?) wat betreft je virusscanner. Welke heb je? Voor de meeste zijn updates beschikbaar bij de betreffende leverancier. Zoals bijv. bij Norton en Panda. Even je virusprogramma updaten![/quote:d310e99ae7] Ik zei al dat hij dat was maar het is AVG free edition wat betrft de auto update die zal vast wel werken en ik snap best dat het twee weken kan duren maar het punt is ik kan het niet eens aan zetten het blijft gewoon grijs.
  • XP antispy nog geinstalleerd gehad voordat je de update deed? die schijnt problemen op te leveren.
  • nee en die ken ik niet.
  • Ik kreeg ook de melding dat mijn virus scanner verouderd is een rood schildje onder in de taakbalk heb er op geklikt en het uitgeschakelt en alles werkt weer ook AVG free edition
  • Toch is het niet handig voor mensen die er geen verstand van hebben maar oke bij mij is het opgelost behalve dan auto update
  • Ik heb even snel gekenen naar de gratis edition mar ik kon er snel uit op maken dat het beter is som de neiuwste te hheb ndeze kan beter met sp2 overweg.
  • De nieuwste versie doet het wel dan hoeft u de melding niet uitteschakkelen

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.