Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

klein vraagje Memtest

Anoniem
gerben
8 antwoorden
  • hoi,

    klein lullig vraagje over memtest86:waar zie ik hoever hij is :P ik zie wel een voortgangsbalk maar die begint steeds eerder of opnieuw.
  • [quote:5beaee068a="Ripper_alexander"]klein lullig vraagje over memtest86:waar zie ik hoever hij is ik zie wel een voortgangsbalk maar die begint steeds eerder of opnieuw.[/quote:5beaee068a] Ik neem hiervoor deze afbeelding als voorbeeld. Hoever de test is zie je aan Pass op de bovenste regel. In dit voorbeeld staat deze op 41%. Zodra deze bij 100% is, zijn alle geselecteerde tests 1 maal gepasseerd. Op die regel iets boven het midden veranderd dan de nul onder Pass in een één. Standaard staat Test op Std. Als je het geheugen uitgebreider wilt testen, druk dan als memtest86 is gestart op de letter [b:5beaee068a] c [/b:5beaee068a] dan cijfer [b:5beaee068a] 2 [/b:5beaee068a] dan [b:5beaee068a] 3 [/b:5beaee068a] [Enter] Dan zou er onder Test All moeten staan.
  • Memtest blijft eindeloos doorgaan. Gewoon een nacht laten draaien, eventuele fouten noteren, en dan met Esc afbreken.
  • aha, ik had em al een nacht door laten gaan, geen verrot geheugen dus ^^
  • [quote:3ea300be44="gerben"]Memtest blijft eindeloos doorgaan. Gewoon een nacht laten draaien, eventuele fouten noteren, en dan met Esc afbreken.[/quote:3ea300be44] Dat kan nog tegen vallen. Ik heb hier memtest86 gedraaid op een Athlon XP 1700+ met 512 MB RAM. Als ik deze test zoals ik dat in mijn vorig bericht omschreef Test All, dan duurde dit toch nog zo een 15 a 16 uur voor 1 Pass.
  • Ik doe alleen de standaard test. En die gaat gedurende een nacht toch wel verscheidene keren rond.
  • inderdaad gewoon 1 nacht laten draaien, is meer dan genoeg, langer kan maar heeft geen nut
  • [quote:62f10cfa51="gerben"]Ik doe alleen de standaard test. [/quote:62f10cfa51] Maar de standaard test is alleen Test 0 t/m Test 7. Test All is Test 0 t/m Test 12. Ik neem aan dat het geheugen dan nog grondiger wordt getest.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.