Vraag & Antwoord

OS Windows

Media Player Classic speelt geen .wmv

6 antwoorden
  • Ik gebruik Media Player Classic 6.4.8.2 en heb het kazaa lite codecpack 227f geïnstalleerd. Deze combinatie weigert .wmv bestanden af te spelen. Als ik rechts klik op het .wmv en kies voor openen met mplayer2 lukt het wel (nadat die uit zichzelf codecs ergens vandaan gehaald had), maar dit is de standaard player(versie 6.01.05.0217) van windows 98se en niet Media Player Classic die ik graag als standaard speler voor al m'n media wil gebruiken. Mijn pc is een pentiumII 350 Mhz Ik heb nog de real alternative en de quicktime alternative codecs geïnstalleerd, maar dit helpt (zoals te verwachten was) niks. Weet iemand hoe ik dit kan oplossen?
  • Download de Windows Media codecs: http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/format/codecdownload.aspx Je moet iets naar ondere gaan daar staat de codecs voor 6.4
  • Helaas, dit is niet de oplossing. De codecs staan namelijk wel op m'n pc (mplayer2 weet ze feiloos te vinden), maar MPC lukt dat dus niet. Ik heb ze voor de zekerheid wel gedled en geïnstalleerd,maar het mocht niet baten. Iemand nog een suggestie?
  • Inmiddels heb ik winamp 5.03 gïnstalleerd en die speelt ze ook af, al hapert ie af en toe bij één specifiek .wmv bestand (mplayer2 speelt ze (tot nu toe) allemaal soepel af)
  • [quote:be906a069c="jammah"]Inmiddels heb ik winamp 5.03 gïnstalleerd en die speelt ze ook af, al hapert ie af en toe bij één specifiek .wmv bestand (mplayer2 speelt ze (tot nu toe) allemaal soepel af)[/quote:be906a069c]Misschien nieuwe PC, zelfs mijn download PC heeft 550mhz en die vind ik al langzaam! :roll:
  • Mijn WMV's raakten corrupt, probeer ze is om te zetten naar DIVX of XVID, ik heb geen oorzaak kunnen vinden waarom ze corrupt raken.. hopelijk vind je dit een oplossing zou niks anders kunnen bedenken.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.