Vraag & Antwoord

OS Windows

Quick launch probleem in Win XP SP2

5 antwoorden
  • Na installatie van SP2 kreeg ik de volgende foutmelding bij het gebruiken van de quick launch buttons onderin het scherm: [img:b62dedf9c6]http://pinteboom.nl/images/error.JPG[/img:b62dedf9c6] Weet iemand waar het probleem zit??? ps. als ik een nieuwe user aanmaak, dan werken in die account de QL buttons wel!!!!!!
  • Kijk eens of je wel Admin rights hebt, Control Panel > User Acounts en dan kijken of er bij jou acount Administrator of Full control ofzo staat.
  • Of je admin rights hebt hoort niks uit te maken, je kan quick launch ook gebruiken met accounts met beperkte rechten. Bestaat het betand wel, kijk ff of je in de map C:\Documents and Settings\Stefan|Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quicklaunch kan komen, en of de snelkoppeling van het programma/bestand dat je wil openen er ook bij staat?
  • Zou toch best eens een rechtenprobleem kunnen zijn. Je zou de desbetreffende directory eens kunnen verwijderen en opnieuw aanmaken. Wel even de snelkoppelingen backuppen.
  • Het zou voor de medeforummers handig zijn om te weten of hij er wel of niet in kan komen. Als het een rechten probleem zou zijn dan moet je naar veilige modus booten en daar bij C:\Documents and Settings\Stefan\Application Data bij de bestandseigenschappen>beveiliging jezelf rechten geven, hoewel het wel heel raar zou zijn als je geen rechten hebt op een map als Application Data als je een admin bent of iig administrator rights hebt

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.