Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Problemen met draadloos netwerk i.c.m. SP2

Chip
4 antwoorden
  • Na het al meerdere keren te hebben uitgesteld, besloot ik me d´r afgelopen zondag toch maar eens aan te wagen: service pack 2 installeren.

    Na aanvankelijk wat problemen met de firewall, de virusscanner en dat sommige instellingen opeens waren gewijzigd, leek ik geen grotere problemen te hebben.

    Toen ik echter mijn draadloze netwerkverbinding wilde opstarten, bleek er wel wat mis te zijn. Terwijl het eerder zo´n 5 tot 8 seconden duurde, moet ik nu langer dan een minuut wachten op verbinding. Heeft iemand een idee waar dat aan kan liggen? (ja, sp2……..dat weet ik, maar ik bedoel aan bepaalde instellingen :wink: )

    Ik heb een Medion laptop met een Prism Nitro 802.11g kaartje. Via een hotkey kun je de verbinding aan of uitschakelen. Drivers opnieuw installeren heeft niet geholpen en er zijn zo te zien ook geen nieuwere beschikbaar. Iemand een idee?

    Alvast bedankt voor de hulp.

    DBP
  • Kan t aan de vernieuwde firewall van SP2 liggen?
    Heb je er nu soms 2 draaien?
    Dan is t logisch om de Xp vuurmuur te killen :P
  • Probeer eens deze hotfix:

    http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=nl&FamilyID=17D997D2-5034-4BBB-B74D-AD8430A1F7C8
  • Om geen nieuw topic te hoeven aanmaken, plaats ik mijn probleem even hier.

    Na installatie van SP2 op mijn laptop heb ik ook problemen met mijn draadloze verbinding. Voor de installatie was het zo dat de verbinding wel eens weg viel en dan was het voldoende om de verbinding uit- en weer in te schakelen. Nu krijg ik echter geen verbinding meer, althans… De verbinding wordt wel gemaakt, maar blijft vervolgens hangen in de fase "netwerkadres verkrijgen". Als je dan de verbinding opnieuw probeert te herstellen dan hangt hij bij "IP adres vernieuwen". Vervelend, het leek aanvankelijk allemaal goed te gaan, want de allereerste keer na de installatie maakte hij nog wel verbinding. Hoe dat mogelijk was weet ik ook niet. Ik dacht het probleem op te lossen met bovenstaande hotfix, maar helaas heeft dit geen effect. Wat nu? Bij voorbaat dank.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.