Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

geen status internet-verbinding + veel verzonden bytes

kid jansen
5 antwoorden
 • Ik heb twee problemen die waarschijnlijk met elkaar te maken hebben:

  Ten eerste. als ik de status van m'n [b:a9a6fe12fb]internet-verbinding [/b:a9a6fe12fb]wil checken via het icoontje in m'n systeemvak dan verschijnt het venster en is 't gelijk weer weg, hij verschijnt echt maar een honderdste van een seconde dus ik kan eventuele info ook niet lezen.

  Probeer ik de status van m'n internet-verbinding via de netwerkverbindingen te openen dan heb ik hetzelfde.

  Kijk in naar de status van mijn [b:a9a6fe12fb]LAN-verbinding [/b:a9a6fe12fb]dan zie ik dat er enorm veel bytes verzonden worden, zo'n 1.000 tot 1.200 bytes per seconde!!!
  Dit is natuurlijk wel erg veel, te meer aangezien ik geen bestanden share (via KaZaa lite) of andere zaken upload.

  Overige eventueel relevante gegevens: besturingssysteem Windows XP pro + service pack 1, speedtouch ADSL modem, netwerkkaart: 3Com Gigabit LOM (3C940)

  Wie kan mij helpen?
 • Kan je geen overzicht geven van wat voor services/processen er op de achtergrond draaien via taakbeheer. Hieruit kan je namelijk veel opmaken. Zijn de eigenschappen van je LAN-verbinding wel te benaderen?
 • 1000 tot 1200 bytes is echt helemaal niks
 • Windows stuurt altijd data, om je verbinding te checken.
 • Check je modem is mischien ligt het internet eruit, die bytes die windows verzend is gewoon ter controle of er wel verbinding is met de modem

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.