Vraag & Antwoord

OS Windows

SchijfQuotum ... wat is dat???

4 antwoorden
  • Zoals het onderwerp al zegt, wil ik graag weten wat schijfQuotum inhoud. Ik zag dit staan bij de eigenschappen van de C: schijf. Deze is nu uitgeschakeld. Is het verstandig deze in te schakelen, en wat bereik je ermee? Ik ben best benieuwd :roll:
  • Weet het niet zeker, correct me if I'm wrong. Ik dacht dat je daarmee verschillende gebruikers op 1 PC schijfruimte kunt toekennen. Dus dat ze echt maar een bepaalde hoeveelheid kunnen opslaan (die jij als administrator zelf kunt bepalen). Zij zien dus volgens mij ook maar een schijf met de grootte die jij hebt ingesteld.
  • Volgens mij heb je daar helemaal gelijk in. Maar het geldt dacht ik wel alleen voor gewone gebruikers, niet voor administrators.
  • [quote:e83953682e="Maarten81"]Volgens mij heb je daar helemaal gelijk in. Maar het geldt dacht ik wel alleen voor gewone gebruikers, niet voor administrators.[/quote:e83953682e] Kijk er wel mee uit, heb ik een keer helemaal leeg gehaald en 40 gig aan data kwijt (had gelukkig nog een backup) :roll:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.