Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

tijdelijke bestanden postvak uit

erbe
10 antwoorden
 • Wie weet waar outlook, in Windows ME, de bestanden van Postvak Uit (tijdelijk) inzet.
  In outlook zelf krijg ik het mailtje niet weg.

  bvd
 • Hoi Erbe,
  Hij zet ze niet tijdelijk. Als je Outlook, dus geen Outlook Express gebruikt, dan zit alles in een bestand (postvak in, uit, etc). Outlook maakt deel van Office. Outlook Express is gekoppeld aan IE.
  Waarom krijg je de mailtje niet weg? Krijg je een foutmelding? Of heb je misschien een te grote bijlage erbij gedaan?

  grtz
  Falco
 • hij is waarschijnlijk te groot
 • Dan moet je het kleiner maken. Hoe groot is het?

  F
 • het bestand is wel 15mb groot of groter.

  en het is in outlook express
 • Het is niet bij mijzelf maar ze vertelden me net dat ze wel ca. 80 fotos eraan gekoppeld hebben…
  nou dan weet je het wel.

  Maar dan moet er toch ergens een tijdelijk bestand staan dunkt mij?
 • Denk niet dat de server files met een bijlage zo groot neemt. GMail bijv, heeft een max van 10MB bijlage, dan zal dat bij jouw vast niet boven de 15MB zijn.
  Afijn, ik zou gewoon een stuk of 4 mailtjes sturen, met elk dus 4 MB aan foto's. En btw, als je naar een hotmail adres stuurt, kan dit zowieso al niet. Misschien zou je ze moeten uploaden naar een stukje webspace bij bijvoorbeeld LycosNL, en dan een link naar die foto's vermelden in je mailtje. Is gelijk wat sneller voor degene die dat mailtje moet ontvangen…
 • maar het probleem is : zodra je op postvak uit gaat staan dan hangt ie. En dit krijgen we er niet uit.
  dus misschine zet ie dit bestand ergens tijdelijk neer.
 • Ik dacht dat outlook en ook outlook express automatisch de gelegenheid geven om de mail op te splitsen in stukken als die boven de limiet van de server gaat? Ik heb in ieder geval één keer zoiets meegemaakt dacht ik (als ik bepaalde zaken niet verwar).
  De mail werd in stukken verstuurd en nadien door de ontvangende mail client terug samengesteld. Ik was nu die optie aan het zoeken in outlook express maar ik zie deze niet zo dadelijk zitten. Moet een ingebakken feature zijn denk ik. Misschien ook afhankelijk van de ontvanger?
  Weet iemand daar iets meer over?
 • [quote:0eda5c3ae0="erbe"]maar het probleem is : zodra je op postvak uit gaat staan dan hangt ie. En dit krijgen we er niet uit.
  dus misschine zet ie dit bestand ergens tijdelijk neer.[/quote:0eda5c3ae0]Even het bestand Postvak uit.dbx wissen (daarvoor Outlook Express eerst afsluiten). Staat in de map Windows\Application Data\Identities\Lang hexadecimaal getal\Microsoft\Outlook Express. Bij een volgende keer opstarten van Outlook Express wordt het bestand automatisch opnieuw (leeg) aangemaakt. En voortaan dus, zoals al is aangeraden, niet zulke enorm grote bijlagen versturen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.