Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows automatische update downloadt niet

3 antwoorden
  • Vanmiddag vroeg automatische update van Windows XP of hij een paar updates mocht downloaden. Daar heb ik toestemming voor gegeven. Na een tijdje dacht ik dat het allemaal was gedownload, dus ben ik offline gegaan. Toen ik na een paar uur weer online ging kwam het pictogram van Automatische update onder in de taakbalk bij het klokje te staan en dat is niet meer weggegaan (toen online gebleven). Als ik de muis erop zet staat er na uren nog steeds [b:49f6d1e4f6]Updates downloaden 0%[/b:49f6d1e4f6]. Ik heb sp2 nog niet en dat ging de update ook niet downloaden. Herkent iemand dit probleem en beter nog, wat valt eraan te doen.
  • kijk eens met de hand naar windows update, te vinden onder extra in ie, wat daar klaar staat. er heeft bij mij voor 8 dagen iets te downloaden gestaan, welke ben ik nu nog steeds niet achter. voor vandaag heb ik de download pictogram niet zien staan.
  • Zonet 'zei' Windows Update dat de download klaar was en dat ik de updates kon installeren. :o Maar ik zette net de pc en internet aan. :o Sinds ik gisteren deze post plaatste en zonet heeft de pc niet meer aangestaan. Begrijp er geen bal van.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.