Vraag & Antwoord

OS Windows

Uitrolmenu splitsen

4 antwoorden
  • Bij 'start' alle programma's krijg ik een rolmenu dat beduidend langer is dan wat op het scherm kan worden getoond. Ik wil deze lange lijst splitsen in twee of drie kortere, zodat ik niet met pijtjestoetsen onder of boven aan het scherm behoef te scrollen. Ik heb gezocht in de 'help-functie' maar niets kunnen vinden :( . Bestaat mijn gevraagde mogelijkheid en zo ja, op welke wijze te bewerkstelligen. Dank, R.
  • Rechtse klik op je Startmenu, Properties, Costumize, Scroll programs uitvinken/wegvinken. (Bij XP Style Startmenu is het hetzelfde, alleen staat de optie dan iets lager) [url=http://www.lodyx.com/stuff/Screenshot_96.jpg]Zie hier voor een screenshot ter verduidelijking...[/url] [url=http://www.lodyx.com/stuff/Screenshot_97.jpg]Dit is wat je dan krijgt[/url]...
  • Wat ook handig kan zijn (kwestie van smaak) is het menu wat handiger indelen in hoofdstukken, b.v. alle spellen in één map, alle systeem-tools in één map, alle multimedia in één map enz. Wordt het tegelijk een stuk overzichtelijker. Heb dit zelf ook gedaan, en mijn hele startmenu bestaat nu nog maar uit amper 10 regeltjes.
  • Gebruik dat hele menu nooit :lol: Wat ik echt veel gebruik staat in de QuickLaunch, en de rest staat netjes in program files en vind ik zelf wel.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.