Vraag & Antwoord

OS Windows

XP Bootdiskettes

4 antwoorden
  • Ik ben via de site Bootdisk.com op een bestand gekomen die staat op Microsoft.com.(winxpsp1_nl_hom_bf.exe) Ik heb dit bestand gedownd en na het uitvoeren ervan vraagt het om 6 lege diskettes..Ik wil dit niet en vraag of jullie misschien weten hoe ik de bestanden naar een directorie op mijn schijf kan kopieeren zodat ik later die bestanden op een cd'r kan zetten. Peiky
  • [quote:bf44f27b49="Peiky"](winxpsp1_nl_hom_bf.exe) Ik heb dit bestand gedownd en na het uitvoeren ervan vraagt het om 6 lege diskettes. (..) zodat ik later die bestanden op een cd'r kan zetten. [/quote:bf44f27b49] Als je die cd'r bootable wilt maken, kun je beter naar [url=http://old.bink.nu/xpbootcd/]deze site[/url] gaan.
  • Het komt er dus op neer dat ik een iso. van Windows XP moet hebben en die vervolgens op cd moet zetten. Ik heb al een Ghost-image veilig opgeborgen, maar wil als er overhoopt iets gebeurt met booten een soort en met van rescue-middel hebben.... Uhm, ik begin te twijfelen, is dat rescuemiddel wel relefant? Anders laat maar.... Peiky.
  • Bootable Ghost. [url]http://users.pandora.be/satcp/ghostresq01.htm[/url]

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.