Vraag & Antwoord

OS Windows

HDD image tool gezocht

3 antwoorden
  • Ik heb getets met Norton Ghost V9.0 welke online images kan maken en kan restoren, tevens is de cd bootable waardoor je bij een totaal gecrasht systeem zeer eenvoudig een image kan terug plaatsen, tevens biedt dit programma de mogelijkheid incremantal backups te maken, de al bestaande image wordt dan aangevuld met alleen de gewijzigde bestanden. Ik wil het programma inzetten voor het imagen van servers (5 W2K3 servers, 5 W2K servers en 3 NT4 servers), dit moet online gebeuren omdat er zeer weinig momenten zijn dat de betreffende servers plat kunnen....Norton Ghost V9.0 is toppie, maar dat is de prijs ook, $ 12.000,- voor 10 licenties......Weet iemand anders een wat meer realistisch alternatief.
  • [quote:bec0f081ff="Venzent"]Ik heb getets met Norton Ghost V9.0 (..) Weet iemand anders een wat meer realistisch alternatief.[/quote:bec0f081ff] Vind je de mogelijkheden van [url=http://www.easycomputing.com/product/detail.asp?id=2&lang=nl&ref=3427]Partitie Expert 9.0[/url] voldoende?
  • ? Dat is een partition programma waarin ik bij de beschrijving niks terug vindt over de mogelijkheid om images te maken.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.