Vraag & Antwoord

OS Windows

booten zonder gekoppelde harddisk

3 antwoorden
  • beste lezers, ik heb het volgende "probleem. mijn systeem start met een gewone hd op via een bootmenu(boot.ini) naar een raid hds. als ik de gewone hd weghaal uit het systeem start mijn raid schijven niet meer op. is hier een simpele oplossing voor? dank voor het meedenken. Adriaan :roll:
  • op de ene hd staat boot.ini, die andere raid schijven niet. Kun je nog iets specifieker zijn in je configuratie? Dan is er vast wel een oplossing te bedenken.
  • Volgende keer gewoon op het forum antwoorden, zien meer mensen het, en is de oplossing waarschijnlijker sneller gevonden. [quote:8ad6c2d048="adriaan12345"]bedankt voor de reactie . Ik zal proberen e.e.a. te verduidelijken. De hd welke boot is een gewone hd welke als c door het leven gaat. deze bevat inderdaad een boot.ini file welke ik ook naar de gekoppelde raid schijven heb gekopieerd maar zonder het gewenste resultaat. Deze gekoppelde raid schijven krijgen de letter d. als ik de gewone schijf verwijderd wordt de gekoppelde raid schijf c. hier zit denk ik dan ook het probleem. ik krijg dan de melding geen opstartmedium aanwezig. plaats een opstartdiskette enz. ik hoop dat dit voldoende info is en zo niet dan zal ik op uw volgende reactie weer reageren. Geef dan aub aan welke info u nodig heeft om mijn probleem op te lossen. dank en groet, Adriaan[/quote:8ad6c2d048]

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.