Vraag & Antwoord

OS Windows

dubbele xp verwijderd en opstartproblemen met xp prof

3 antwoorden
  • ik had windows xp prof en xp home op 2 verschillende partities. nou heb ik de partitie met de home editie er op geformateerd of home edition e af te halen. als ik mijn pc opstart krijg ik nog steeds het menu om te kiezen tussen prof en home. als ik home aanklik zegt ie dat die niet op de pc staat. hoe krijg ik dit weer normaal?
  • [quote:738765d493="jan_heijnis"]ik had windows xp prof en xp home op 2 verschillende partities. nou heb ik de partitie met de home editie er op geformateerd of home edition e af te halen. als ik mijn pc opstart krijg ik nog steeds het menu om te kiezen tussen prof en home. als ik home aanklik zegt ie dat die niet op de pc staat. hoe krijg ik dit weer normaal?[/quote:738765d493] dan moet je de boot ini veranderen [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect /NoExecute=OptIn
  • nu hoef ik niet meer te kiezen tussen pro en home maar moet ik kiezen tussen veilige modus en normaal. terwijl die normaal altijd standaard doet! wat nu!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.