Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

IE en OE probleem na installatie ADSL

None
4 antwoorden
  • Hi,

    ADSL van Tiscali ingesteld. Win 98SE, IE6, OE6 en combi modem Sagem 908, USB versie gebruikt. M.b.v. de helpdesk alle instellingen die van belang zijn nagelopen. De ADSL status pictogram onder in de taakbalk is groen en surfen op internet werkt.
    Toch zijn er nog problemen. Bij het opstarten van IE verschijnt soms een scherm met twee knoppen, "Geen verbinding", "Opnieuw proberen". Het werkt weer als ik IE heb gesloten en opnieuw opstart. OE werkt helemaal niet, bij het opstarten verschijnt het oude inbelverbindingsscherm. Het heeft echter allemaal zo'n uur wel goed gewerkt, tot mijn kleinzoon vast liep op een spellensite (spellen.nl?). Na veel hulp van de helpdesk en het verwijderen van Zone Alarm hebben zij geen ideën meer, wie wel?
  • als ie op een bepaalde site is geweest.. kan het ook met spyuware te maken hebben.. ga naar www.download.com en zoek naar adaware SE download die.. doe een update en start een volledige scan. download ook spybot 1.3 en start die ook
    misschien lost dit wat op.. zoniet.. hoor ik het wel weer. succes
  • Kan een oplossing zijn hoewel de fouten ook optraden vlak na de ADSL installatie en ik internet niet op kon.
  • probeer toch maar.. meestal staat er al erg veel spyware op nadat je xp hebt geinstalleerd… werkt dit niet.. kijk dan ook nog even onder extra, opties in internet explorer.. verbinding, lan-instellingen en vink instelling automatisch overnemen aan. ga dan naar tabblad beveiligingen en zet alles op standaard. doe dit ook bij OE. succes

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.