Vraag & Antwoord

OS Windows

Nieuwe computer gekocht. Hoe zet ik licentie van XP over?

5 antwoorden
  • Dag, Ik heb een nieuwe computer gekocht. Hoe zet ik nu de (legale!) licentie van Windows XP Prof Sp2 over? Want ik wil graag op mijn nieuwe computer gewoon mijn oude licentie gebruiken. De oude computer stopte er mee.
  • Volgens mij installeren en daarna via internet activeren. Als dit niet werkt MS bellen (hoofddorp dacht ik ) en zeggen dat de oude pc kapot is en dat je een andere pc hebt
  • [quote:5256b0fbd8="cvdspek"]Hoe zet ik nu de (legale!) licentie van Windows XP Prof Sp2 over? Want ik wil graag op mijn nieuwe computer gewoon mijn oude licentie gebruiken.[/quote:5256b0fbd8]Gewoon activeren. Dit zou mogelijk moeten zijn wanneer er na 3 maanden opnieuw wordt geinstalleerd op een nieuw systeem. Als dit niet werkt, dan inderdaad bellen met de reden cvdspek ook noemt. Het telefoonnummer verschijnt vanzelf, tenminste ik heb zo zien verschijnen en het 0800 nummer heb ik dus gewoon gebeld.
  • [quote:79c9a2b21f="Hans.Vosman"][quote:79c9a2b21f="cvdspek"]Hoe zet ik nu de (legale!) licentie van Windows XP Prof Sp2 over? Want ik wil graag op mijn nieuwe computer gewoon mijn oude licentie gebruiken.[/quote:79c9a2b21f]Gewoon activeren. Dit zou mogelijk moeten zijn wanneer er na 3 maanden opnieuw wordt geinstalleerd op een nieuw systeem. Als dit niet werkt, dan inderdaad bellen met de reden cvdspek ook noemt. Het telefoonnummer verschijnt vanzelf, tenminste ik heb zo zien verschijnen en het 0800 nummer heb ik dus gewoon gebeld.[/quote:79c9a2b21f] Wat dan met je Certificate of Authendicity? Die kleeft dan toch op je vorige case?
  • [quote:f3657ab6bb="rataplantje"]Wat dan met je Certificate of Authendicity? Die kleeft dan toch op je vorige case?[/quote:f3657ab6bb]Ikzelf beschik over een volledige versie en dus geen OEM gezeur. Ik heb overigens nu wel een case (Fujitsu-Siemens) staan met zo'n sticker licentie. Betreft alleen Windows 98SE, dus daar heb ik voor XP niks aan.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.