Vraag & Antwoord

OS Windows

Als ik de setup.exe open krijg ik deze melding

4 antwoorden
  • Als ik de setup.exe open krijg ik deze melding, wat moet ik doen? [img:671cb60a3f]http://www.nrsr.com/Image1.jpg[/img:671cb60a3f]
  • probeer eens een andere compatibiliteitsmodus. rechter muisknop op het setup.exe bestand eigenschappen tabblad compatibiliteit Is het een programma dat op XP kan draaien?
  • Kijk hier eens: http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?p=864967&highlight=#864967
  • Wanneer u een MS-DOS-programma of een 16-bits Windows-programma wilt starten of installeren op een Windows XP-computer, wordt een van de volgende foutberichten weergegeven: 16-bits MS-DOS-subsysteem pad naar het programma dat u wilt starten of installeren C:\Winnt\System32\config.nt Het systeembestand is niet geschikt voor MS-DOS- en Microsoft Windows-toepassingen. Kies Sluiten om de toepassing af te sluiten. 16-bits MS-DOS-subsysteem pad naar het programma dat u wilt starten of installeren config.nt Het systeembestand is niet geschikt voor MS-DOS- en Microsoft Windows-toepassingen. Kies Sluiten om de toepassing af te sluiten. 16-bits MS-DOS-subsysteem pad naar het programma dat u wilt starten of installeren C:\Windows\System32\Autoexec.nt Het systeembestand is niet geschikt voor MS-DOS- en Microsoft Windows-toepassingen. Kies Sluiten om de toepassing af te sluiten. U wordt gevraagd het programma af te sluiten of het foutbericht te negeren, maar in beide gevallen wordt het programma afgesloten. Oorzaak Dit probleem kan optreden wanneer een of meer van de volgende bestanden ontbreken of beschadigd zijn: Config.nt Autoexec.nt Command.com Oplossing U kunt dit probleem als volgt oplossen: Klik op Start en klik op Uitvoeren. Typ cmd in het vak Openen en klik op OK. Typ de volgende opdrachten op de opdrachtregel en druk na elke opdracht op ENTER: expand cd-rom-station:\i386\config.nt_ c:\windows\system32\config.nt expand cd-rom-station:\i386\autoexec.nt_ c:\windows\system32\autoexec.nt expand cd-rom-station:\i386\command.co_ c:\windows\system32\command.com exit denk dat je hiermee wel verder komt :)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.