Vraag & Antwoord

OS Windows

Geen windows installatie mogelijk.

4 antwoorden
  • Ik heb onlangs mijn celeron 600 vervangen door een celeron 850. Daarna besloten om een schone installatie te doen van windows. Onder Xp: steeds de melding dat bepaalde(steeds willekeurige) bestanden niet gekopieerd kunnen worden, gevolg installatie strandt. Onder w98: tijdens kopieren loopt de pc bij een willekeurig percentagr vast. Het enige wat wel werkt is Linux, dus ik ben eigenlijk geneigd de (tweede hands processor) uit te sluiten. Ik draai nu memtest, maar weet eigenlijk niet goed in welke richting te zoeken.
  • van xp weet ik het niet. van w98 weet ik dat het nogal eens helpt als je na opstart met de bootdisk de directory windows van de cd eerst naar de hd kopieert en vanaf de hd gaat installeren.
  • Memtest geeft bij geheugencheck op 1 plaats een foutmelding, dus ik neem aan dat het geheugen (2 * 256 Mb SD ram 133 MHz circa 4 jaar uit) niet meer jofel is, dus ik ga het eerst maar eens in die richting zoeken.
  • Uiteindelijk Celeron 850 vervangen door mijn oude celeron 600. Geen problemen meer. dus Celeron Stuk? Ik dacht altijd processor werkt of niet, celeron wordt correct in het Bios herkend en draait ook keurig op 848 MHz. Is die Celeron nog te testen met een programma?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.