Vraag & Antwoord

OS Windows

Problemen door demo Fifa 05 (Windows 98SE)

Anoniem
taco78
1 antwoord
  • Ik heb op een pc met windows 98SE Fifa 05 demo geinstalleerd. Tijdens de installatie kreeg ik al een blauw scherm. Na een enter ging ie verder maar na de installatie was er een foutmelding van de installatie. Ik moest de comp opnieuw opstarten.

    De comp gaf toen de fout 'beschermingsfout windows opnieuwstarten aub'. Dat deed ik maar de comp ging in veilige modus. Daarin probeerde fifa 05 demo te laten desinstalleren wat niet op gang kwam. Toen heb ik het dus maar handmatig weggehaald (via de verkenner) en de snelkoppeling in start en bureaublad weggehaald en de enige key in het register wat ook Fifa 05 demo heet. Daarna weer opnieuw starten en weer die melding: 'beschermingsfout windows opnieuwstarten aub' en weer opnieuw opstarten en weer in veilige modus. Schijfcontrole heeft geen fouten gevonden en daarna blijft de computer dus hetzelfde doen.

    Ik hoorde van iemand dat ik dan setup van windows opnieuw moet draaien. Is dit de enige oplossing? Zo ja, betekent dat ik dan dus windows compleet moet installeren? Ik hoop het niet, want ik heb eindelijk een draadloos netwerk draaiend wat me veel energie en hulp heeft gekost :(

    Andere tips om het probleem op te lossen zijn ook welkom.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.