Vraag & Antwoord

OS Windows

Bewegende muis PS/2 op Asus L7300/7200 laptop

Anoniem
Hans.Vosman
3 antwoorden
  • Ik heb hier een Asus laptop (met Celeron 500 en 64MB op Windows 98SE) met een vreemd probleem. Wanneer een PS/2 muis in combinatie met de mouse pad wordt gebruikt dan gebeuren allerlei rare dingen. De muis schiet over het scherm, allerlei menus worden geopen en opdrachten worden uitgevoerd. Een virus denk ik dan in eerste instantie. Alleen kan ik niks vinden.
    Wanneer de mouse pad in de bios is uitgeschakeld werkt de PS/2 muis wel goed. Zonder PS/2 muis of met een USB muis reageert de muiscursor ook goed. Op internet had ik een opmerking gevonden dat de combinatie PS/2 muis en mouse pad niet altijd werkt. Het vreemde is dat dit maar 1 opmerking is. Ik zie dat toch als bug. Of is er toch wat anders aan de hand?
  • Ik heb het zelfde probleem, ps2 met mouse pad werkt niet. (met jouw omschrijving als gevolg) Van alles geprobeerd zonder oplossing. Usb muis werkt wel goed.
  • Hans, ik heb een Asus L7300 laptop en heb identiek hetzelde voor. Om je probleem te simuleren heb ik wel even een PS/2 muis uit de kast moeten halen (bestaan die dingen dan nog :wink: )

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.