Vraag & Antwoord

OS Windows

opstarten XP

3 antwoorden
  • Bij het opstarten van XP start de pc niet door. De monitor klikt en de pijl die normaliter in een zandloper veranderd blijft in een zwart scherm staan. De volgende melding verschijnt: Windows kan niet worden gestart vwg een mogelijke recente wijziging van hardware of software. Dan krijg ik een aantal opstart opties (bijv laatst bekende config) die geen van alle werken Moet nu vaak mbv Drive Image de pc weer tot leven krijgen. Ligt het aan mijn oudere beeldscherm misschien? Gebeurde ook eens toen ik tijdens het opstarten de printer aan deed. Bij voorbaat veeeeel dank Bart
  • Haal eens alle overbodige hardware los. (Als je vertrouwt bent met werken in de kast, haal dan alles eruit op het moederbord + processor + koeler + mem + vga + harde schijf na.
  • Aan je beeldscherm zal het niet liggen, tenzij je er bepaalde drivers voor moest installeren, Maar dat zou XP gewoon moeten kunnen handelen, als het niet teveel moeite is, kan je XP misschien opnieuw installeren, mét alle hardware in je kast, misschien detecteerd XP dan de hardware.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.