Vraag & Antwoord

OS Windows

Navigatie(geluids)klikken

3 antwoorden
  • Ik heb XP-home en bij gebruik browser I.E. 6 kom ik op sommige sites geluidjes bij het openen en doorlinken Zie bijvoorbeeld http://club.cdfreaks.com/lite/f-15-p-4.html Ik heb in XP alle geluiden , behalve "mail notify" uit. Ik vind die rottikjes nogal hinderlijk omdat ik vaak naar muziek (webradio) luister tijdens surfen. Tip?? B.v.d. voor reactie.
  • In internet explorer: Extra/Internet opties/tabblad geavanceerd, "geluiden in webpagina's afspelen" unchecken (onder het kopje "multimedia"). Ik weet niet zeker of de internetradio het dan nog doet, ik denk het wel omdat dat via windows media player gaat. In ieder geval het proberen waard :wink: Suc6!
  • [quote:7102b83b36="kobusbeljaars"]In internet explorer: Extra/Internet opties/tabblad geavanceerd, "geluiden in webpagina's afspelen" unchecken (onder het kopje "multimedia"). Ik weet niet zeker of de internetradio het dan nog doet, ik denk het wel omdat dat via windows media player gaat. In ieder geval het proberen waard :wink: Suc6![/quote:7102b83b36] Of mijn webradio blijft spelen hoef ik niet te controleren. Die klikken gaan zelfs met jou suggestie niet weg :cry:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.