Vraag & Antwoord

OS Windows

windows media player, pauze tussen nummers

6 antwoorden
  • Kan je in windows media player 0 seconde pauze tussen nummers instellen? ik heb overal in de opties gezocht maar kon hier niets over vinden
  • Denk dat het niet kan, je heb namelijk altijd een poosje nodig om van het ene naar het andere nummer te gaan. Als je die pauze niet wilt, zou je iets van een crossfading plugin moeten hebben. Maar ik weet niet of die er voor WMP zijn. Voor winamp wel iig ;)
  • het probleem is namenlijk dat ik met nero niet meer kan branden want bij 4% loopt de handel vast (tijd tikt wel gewoon door) heeft iemand hier een oplossing voor?
  • [quote:d9f2318ceb="tomschout"]het probleem is namenlijk dat ik met nero niet meer kan branden want bij 4% loopt de handel vast (tijd tikt wel gewoon door) heeft iemand hier een oplossing voor?[/quote:d9f2318ceb] Check die nummers eens met een ander programma, zoals winamp. Als daar ook 2 sec tussen de nummers zit, dan zit die pauze in de nummers (mp3) zelf. Ik weet ook niet hoe nero hiermee omgaat, maar volgens mij moet dat wel gewoon werken. Heb je in het verleden wel gewoon kunnen branden?
  • [quote:24f0068c99]Denk dat het niet kan, je heb namelijk altijd een poosje nodig om van het ene naar het andere nummer te gaan. Als je die pauze niet wilt, zou je iets van een crossfading plugin moeten hebben. Maar ik weet niet of die er voor WMP zijn. Voor winamp wel iig [/quote:24f0068c99] Het gaat om een mix met 100 kleine nummers, waar vind ik die crossfading plugin , want ik kan deze nergens vinden voor windows media player 9
  • Je kunt de crossfading vinden bij het Now Playing scherm van de media player: Ergens onderin zitten 2 pijltjes waarmee je door de visualizations browst. Darnaast zit een icoon ntet een vierkant. Klik hierop ga naar enhancements, kies vervolgens voor Crossfading And Auto Volume Levelling.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.