Vraag & Antwoord

OS Windows

Win.xp pro. SP2

Anoniem
amd
6 antwoorden
 • Ik heb Sp2 nog niet geinstalleerd omdat ik al op verscheidene forums gelezen heb dat er veel pc's problemen mee hebben,dat er veel prog.niet meer werken of zelfs de pc niet meer opstart.
  Wat zouden jullie mij aanraden?Ikzelf heb wel zin om SP2 te installeren maar durf niet goed.

  Dank u.
 • Als je de search had gebruik had je gezien dat er al vele topics over zijn. De ene vind het onzin omdat verschillende programma's niet meer goed draaien en omdat windows zo ook goed werkt.

  Naar mijn mening moet je om een goed (blijvend) werkende pc met windows te draaien alle beschikbare updates installeren. Er zitten zo vaak gaten in windows die je pc voor andere toegankelijk maken. Daarnaast ben je via SP2 ook iets beter beschermd tegen spyware, etc. Mijn advies en met mij vele professionals: doen!!

  Als reactie op mensen die het niet doen, je hebt op de een of andere manier je pc niet op orde, als je fouten krijgt door SP2 moet je bij jezelf te raden gaan en niet bij Microsoft. Misschien moet je dan eens een schone install overwegen.

  Ik heb het denk ik nu op een pc of 10 geïnstalleerd en is 1x fout gegaan, maar dit was op voorhand eigenlijk al een dubieus geval.
 • Bij ging het met mijn virusscanner (Norton)
  Heb alles verwijderd ,nu werkt het weer normaal !
  Hoe installeer je met een schoon systeem ?
 • Correctie: het ging dus FOUT met mijn virusscanner !
 • Wat je anders kan doen als je toch een volledig nieuwe installatie gaat doen: je bestaande Windows XP Prof Cd slipstreamen met de full-version van SP2, dan wordt alles juist geinstalleerd.
 • Zoals hier te lezen zijn virusscanners, maar volgens mij ook een firewall eventueel beperkende factoren, het lijkt mij dan ook aan te raden in gevbal van twijfel deze de deinstalleren en na een succesvolle installatie deze weer terug te zetten. De site van de fabrikant van deze produkten zal in veel gevallen uitkomst bieden.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.