Vraag & Antwoord

OS Windows

defragmentatie duurt oneindig lang

6 antwoorden
  • Het lukt me niet mijn C:schijf te defragmenteren. Na twee volle dagen te hebben gerateld blijft hij nog steeds steken op 10 procent. Er zijn wel steeds tussentijdse meldingen van: "Stationsinhoud is gewijzigd. Opnieuw defragmenteren.", en dan begint het weer van voren af aan. Ik heb inmiddels mijn virusscanner (Antivir) en firewall (Sygate) "disabled" en de stekker uit mijn "Speedtouch" ADSL-modem getrokken, (want ik kan dat ding meestal niet uitzetten met de aan/uit-knop, een probleem op zichzelf, lijkt het). Ik werk met Windows 98SE, en een Compaq Deskpro uit 2001. Wie weet wat? Bij voorbaat zeer erkentelijk! Sander
  • Ik zou zeggen start eens op in de veilige modus en defragmenteer dan eens je harddisk.
  • Gebruik de zoekfunctie, [i:d72e4f4ccd]defragmenteren[/i:d72e4f4ccd], en je vindt genoeg. ;)
  • Dit wil ook wel helpen: http://p087.ezboard.com/fthecomputertechniciansfrm18.showMessage?topicID=52.topic Maar probeer het -- zoals gezegd -- vooral eens in safe mode.
  • [quote:e96ba445c0="pdexie"]Ik zou zeggen start eens op in de veilige modus en defragmenteer dan eens je harddisk.[/quote:e96ba445c0] Het is me gelukt in de Veilige Modus! Bedankt voor de tip!
  • [quote:36b5bf4261="gerben"]Dit wil ook wel helpen: http://p087.ezboard.com/fthecomputertechniciansfrm18.showMessage?topicID=52.topic Maar probeer het -- zoals gezegd -- vooral eens in safe mode.[/quote:36b5bf4261] De veilige modus werkte prima. Bedankt!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.