Vraag & Antwoord

OS Windows

verschillende foto's op het bureaublad

6 antwoorden
  • Als ik nu een foto op het bureaublad plaats krijg ik de opties spreiden, gecentreerd of naast elkaar plaatsen, maar telkens gericht op 1 foto. Hoe kan ik verschillende foto's plaatsen? Met eigenschappen (rechtermuisknop) op het bureaublad lukt mij het niet.
  • Je kan ze altijd 'aan elkaar plakken' en er één groot plaatje van maken, in bv Paint Shop Pro.
  • Tja, dat heb ik vanavond geprobeerd. Kennelijk mijn dag niet, het lukte mij niet. Is het eenvoudig om via deze weg mij op pad te helpen?
  • Ik neem aan dat je al wel een aantal foto's bij elkaar geplakt hebt in een fotobewerkings prog en dat opgeslagen hebt? dan op je buroblad rechtsklik> eigenschappen > 1e tabblad > Bladeren en die fotopagina selecteren Als je toevallig ACDSEE hebt zit t gewoon in de opties :wink:
  • Volgens mij is het [i:e63be4a40d]maken[/i:e63be4a40d] juist niet gelukt, toch? Download een demo van PSP als je deze nog niet hebt, maar dit kan met elk simpel tekenprogramma. Maak een nieuw bestand van bv 1024x768, hoe groot jij het wil. Open alle foto's die je wil gebruiken. Deze resize je (Image > Resize) naar de goede grootte en dan is het alleen een kwestie van kopiëren en plakken in het lege bestand. Simpeler kan niet, als het niet lukt horen we het wel ;)
  • Inderdaad, het is gelukt, op een frisse zaterdagmorgen gaat dat beter dan op een avond. Dank!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.