Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

kan SP1 niet installeren bestand is in gebruik

Anoniem
Cable guy
4 antwoorden
  • c:\windows\system32\drivers\atapi.sys is geopend of word door een ander toepassing gebruikt.
    Dat is de foutmelding di eik krijg als ik Sp1 wil installeren voor heen ging het zonder problemen dat SP1.
    Ik heb al van alles geprobeerd alle progs afgesloten/ allerlij system apps. afgesloten mag niet uit maken. weet iemand door wat het sys bestand in gebruik is/zou kunnen zijn?
  • heb je je auto-protect van je anti-virus ook even uitgeschakeld ?
  • [quote:26b4ee3c3c="nougabolle"]heb je je auto-protect van je anti-virus ook even uitgeschakeld ?[/quote:26b4ee3c3c]
    hehe niet naar gekeken nu nog ff geprobeerd en… nee, en voorheen draaite ik ook gewoon mn sophos tydens SP1 install.
    En ik draai sophos antivirus en die wil standaard niet zn InterChek activeren vaag verhaal(op blanko Xp pro)
    heb ook in veilige modus geprobeerd werkt ook niet
  • Gebruik je wellicht daemon tools oid.? Overigens kun je het bestand meestal zonder problemen overslaan.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.