Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows opnieuw registreren

Martijn Hogendorf
7 antwoorden
 • Ik had eerst een illegale versie van Windows XP Pro maar daar heb ik spijt van gekregen omdat ik sp 2 niet kon installeren en ook de andere updates. Daarom heb ik in de winkel in legale versie gekocht. Alleen hoe kan ik de productcode wijzigen zonder windows opnieuw te installeren? De oplossing heeft ooit een keer in de computer totaal gestaan maar die kan ik nergens meer vinden. Weet iemand de oplossingen?
 • Dit moet werken:

  [code:1:c49d8e3980]
  Change Product Key without Reinstall:

  1. Run regedit and go to:
  HKey_Local_Machine\Software\Microsoft\WindowsNT\Current
  Version\WPAEvents, on the right double click on "oobetimer"
  and change at least one digit of this value to deactivate windows.

  2. Choose run from start menu and type in this command:
  %systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a to get the
  activation screen and go to the second option which is
  activate by phone.

  3. In the new screen choose the option to change product
  key, and type in the new product key (Corporate one only)***.

  4. Close that window, reboot your system and enter the
  command in step 2 for the second time to verify your
  activation , you should see "windows is already activated".[/code:1:c49d8e3980]

  Stap vier zal een beetje anders zijn, jij moet je dan registreren bij ms.
 • is er geen antwoord bijbij ik niet in het register moet werken
 • http://windows.crack-cd.com/Windows_XP_CD_Key_Changer.html. Dit zal je helpen. Download deze "Download the crack/serial/keygen for "Windows XP CD Key Changer". , en je kan hem opniuew activeren. Ik weet niet hoelang dit hier nog staat, omdat het eigenlijk hoogs illegaal is, en dat mag hier niet.
 • Nou het hoeft helemaal niet illegaal te gaan. Microsoft zelf stelt daar een scriptje voor beschikbaar. Zoek op hun supportsite naar het bestand "ChangeVLKey2600.vbs" . Download dit en ga met "Start/uitvoeren" naar de map waar het inzit. Type vervolgens "ChangeVLKey2600.vbs ab123-123ab-ab123-123ab-ab123" waarbij je die serie letters en cijfers natuurlijk moet vervangen door je eigen gewenste key. Voor als dit voorbeeld door de regelafbreking niet duidelijk mocht zijn: tussen de opdracht "ChangeVLKey2600.vbs" en de letter/cijferreeks moet een spatie staan. Het scriptje doet vervolgens precies wat jij wilt.

  Succes!!!

  Jim
 • [quote:89cdd5713f="Martijn Hogendorf"]http://windows.crack-cd.com/Windows_XP_CD_Key_Changer.html. Dit zal je helpen. Download deze "Download the crack/serial/keygen for "Windows XP CD Key Changer". , en je kan hem opniuew activeren. Ik weet niet hoelang dit hier nog staat, omdat het eigenlijk hoogs illegaal is, en dat mag hier niet.[/quote:89cdd5713f]

  en bedankt ! nu heb ik zo'n @#$@%! zoekbalk in IE gekregen :evil:
 • En voor wie is dat bedankje precies bedoeld?

  Jim

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.