Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Files opslaan/downloaden files gaat niet.

Metal Mike
11 antwoorden
 • Hallo allemaal,

  ik ben nieuw hier en heb gezocht of dit probleem al eerder hier was aangehaald, niks gevonden echter.Hopelijk is dit niet dubbel geplaatst nu.
  Als ik, vanaf 3 a 4 dagen, foto's of filmpjes wil opslaan en rechtermuis knop: "afbeelding opslaan als" doe, dan slaat het gehele internet raam uit en alle raampjes die eraan verbonden waren.Ik wil dus alleen scrollen naar de juiste map om de file (b.v. foto) op te slaan, maar die kans krijg ik dus niet.
  Ik krijg zelfs geen BMP omgezet in JPG als ik wil, zodra ik dat schermpje krijg "sla op als…" en dat aanklik, valt het scherm zeg maar binnen 2 seconden ongeveer.Het is dus eigenlijk niet perse het internet.
  Ook kan ik zo geen files attatche-en in mijn Yahoo! email.Iemand een hint/oplossing???Oh ja, ik weet niet echt veel van pc technische taal.Ik kan wel meegegeven dat ik de Nederlandse XP Professional heb, met SP2.

  Alvast bedankt,

  Michael…
 • Leeg de volgende mappen (alle mappen staan in Windows mapje):
  - Cookies
  - Geschiedenis
  - Temp
  - Temporary Internet Files.

  Als het niet opgelost is, kijk hier even: http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=115358

  en poets vervolgens je PC op.

  Succ6
  Falco :wink:
 • Dank je voor je antwoord, maar ik had eerder moeten aangeven dat ik regelmatig, bijna elke dag, mijn temp folders e.d. leeg maak.Ook houd ik Ad-Aware goed bij en Spybot (zeker 2x per week).Voordat ik scan kijk ik ook altijd voor updates.Sorry voor dat.
  Ik zal het linkje even volgen als ik thuis ben.Ik heb er vluchtig doorheen gekeken, maar heb niks kunnen vinden zover dat overeenkomt met mijn probleem!Het enigste wat ik zie, waar iets in kan zitten is dat ik zo nu en dan ook gebruik maak van housecall (active-x meen ik), zou daar wat in zitten?Maar dat heb ik al 1 1/2 week niet meer gebruikt ofzo.Ik zie daarvan geen duidelijke aanwijzing in mijn Internetscherm.Daarbij, ik het dus niet alleen bij downloaden (Internet gebruik).

  Michael…
 • Je hebt gelijk, je geeft weinig gegevens dus dan is het moeilijk om direct de juiste antwoord te vinden.
  In algemeen IE heeft problemen met opslaan van afbeldingen als de genoemde mapjes beetje vol zitten.
  Als dat niet je eigen PC is dan heeft misschien iemand iets veranderd zodat 1 en ander niet naar je wens werkt.
  Hoe groot is de inhoud van je Temporary Internet Files? Kijk bij Extra\Internet Opties\Algemeen, tabje instellingen. Je krijg een nieuwe venster met een schuif balkje. Wat staat daar?
  Je gebruikt online scannen van Trend. Heb je dan geen eigen antivirus op de PC?
  Graag wat meer gegevens.

  groetjes
  Falco
 • Falconetti, hallo ouwe rot…

  bij dat tabje staat 125 mb, lijkt me genoeg, aangezien ik regelmatig deze map schoon maak.
  Ik heb die EXTRA scan gebruikt, omdat ik laat last had van Ezula software.Dat bleef maar teug komen ondanks Ad-Aware + Spybot en mijn eigen Mcfee scan.Maar housecall hielp ook niet.Toen heb ik dus de Ezstub module handmatig gestopt (taakbeheer) en toen verwijderd.Lijkt me niet dat DAT de oorzaak is, omdat de pc toen daarna al weetr diverse zonder problemen is opgestart!
 • Hi Mike :lol:

  Je kan dat verhogen tot zeg maar kwart van het balkje.
  Heb je meer gegevens over je PC? Type en gebruikte OS?
  AdAware en Spybot kan nooit alles vinden.
  Kijk anders even hier: http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=115358
  Run even CW Shredder en plaats eventueel een Hijack This log bij Beveiliging & privacy.
  Kan geen kwaad.

  groetjes
  Falco
 • SP2 pas geinstalleerd?
  Het kan zijn dat er ook verschillende dll's opnieuw geregistreerd moeten worden.
  Kijk eens bij microsoft in hun know how database of het probleem bekend is.
  Ook op het forum http://gathering.tweakers.net/forum is veel te vinden.
  Ik lees vanochend in de lokale krant nl ook weer veel over dit soort problemen, de info staat helaas niet on-line. Misschien na het weekend?? Maar ik vrees dat ze een selektie genomen hebben
  www.deglederlander.nl
  en dan de Helptoets
 • [quote:2019cc9d5e="andre@home"]
  Kijk eens bij microsoft in hun know how database of het probleem bekend is.[/quote:2019cc9d5e]
  Hallo Andre!Dat had ik inderdaad al gedaan, maar daar vond ik niks, kan ook zijn dat ik niet goed zocht, ik weet soms niet hoe dingen te omschrijven.Techische taal enzo.

  [quote:2019cc9d5e="andre@home"]
  Ook op het forum http://gathering.tweakers.net/forum is veel te vinden.[/quote:2019cc9d5e]
  klopt ja, moet ik ook nog doen, ik heb al een account aangevraagt, moet de code nog activeren…maar ik betwijfel of iemand eruit komt.Ben nu een week bezig bij drie of vier forums en de mensen denken allemaal hard mee (word zeer gewaardeerd :wink:) , maar het lijkt wel of dit een nieuw probleem is.Niemand komt het bekend voor.

  [quote:2019cc9d5e="andre@home"] Ik lees vanochend in de lokale krant nl ook weer veel over dit soort problemen, de info staat helaas niet on-line. Misschien na het weekend?? Maar ik vrees dat ze een selektie genomen hebben
  www.deglederlander.nl
  en dan de Helptoets[/quote:2019cc9d5e]
  Dank je, weer een hintje, ga ik bekijken!Enneh, ik neem aan dat je www.degelderlander.nl bedoelt :D …sorry een plaagje, ik zelf type MEER dan eens dingen andersom/verkeerd.Bedankt voor je input jôh!!!

  Michael…
 • Hi Mike :wink:

  Jou probleem is niet nieuw, het probleem is dat het beschrijven van de probleem vrij onduidelijk is.
  Wat weten we nu: je gebruikt XP Pro (NL) met SP2, je gebruikt McAfee antivirus + AdAware + Spybot.
  Soms doe je vermoedelijk een online scan bij Trend.
  Je maakt vermoedelijk regelmatig AL je Temp files leeg en je hebt problemen gehad met de ‘luie mensen’ programma: Ezula.

  Het zou handig zijn om te weten over wat voor type PC het gaat.
  Het zou handig zijn als je duidelijker bent over sinds wanneer is probleem ontstaan in combinatie met de installatie van SP2 (kort daarna of …?)
  Het zou handig zijn als je bijv. met de probeer versie van Spy Sweeper je PC even op gaat schonen, aangezien AdAware en Spybot niet alles kunnen vinden. De probeer versie van Spy Sweeper kun je hier downloaden: http://www.download.com/Webroot-Spy-Sweeper/3000-8022_4-10192729.html
  Het zou handig zijn als je een Hijack This log gaat plaatsen bij Beveiliging & Privacy.
 • [quote:9d39bb4e76] Het zou handig zijn als je bijv. met de probeer versie van Spy Sweeper je PC even op gaat schonen[/quote:9d39bb4e76] Ga ik proberen.Ik heb de komende dagen echter heel weinig tijd (daarom reageer ik nu ook pas), ik zal laten weten hoe het allemaal gegaan is.Het zelfde geld voor het Hijack gebeuren.
  Handig voor als andere mensen ook dit probleem krijgen!Dank voor alle hulp, het meedenken en de tips mensen.
  Ik heb de problemen pas na het installeren van SP 2 gekregen.Echter een tijdje er na ook.Ik heb van de week SP 2 eraf gegooid om te kijken wat er zou gebeuren.Opnieuw opgestart, maar het gebeurde nog steeds.Hopelijk heb je hier wat meer aan nu!Ik probeer zoveel mogelijk info te geven (Falconetti).Moeilijkheid is dat ik niet echt verstand heb van pc's (was nog niet opgevallen toch? :roll: ).Hopelijk heb je hier nu genoeg aan. :wink:

  Michael…
  Ps.: wat bedoelde je met "de ‘luie mensen’ programma: Ezula."?
 • Ezula wordt gebruikt voor weergave van sleutelwoorden op web pagina’s. Je zoekt naar iets (word) maar dat is soms zoeken op een pagina. Ezula vindt deze woorden.
  Het is in feite 1000% spyware :evil:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.