Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows XP SP2 geen internet

GeorgeLM
2 antwoorden
  • Nadat ik SP2 installeerde, kon ik met geen mogelijkheid meer naar het internet, niet eens naar m'n router.
    Het lijkt alsof SP2 m'n netwerkkaart blokkeert, terwijl Windows zegt (apparaatbeheer) dat m'n netwerkkaart geïnstalleerd is.
    Ook nadat ik een BIOS update en chipset update gedaan heb, bleef hetzelfde euvel.
    Wie weet de oplossing?
  • Ga naar netwerkverbinding, '[b:ecaaf911d6]Start[/b:ecaaf911d6]' > '[b:ecaaf911d6]Instellingen[/b:ecaaf911d6]' > '[b:ecaaf911d6]Netwerkverbinding[/b:ecaaf911d6]' en kijk of er bij de LAN-verbinding een slotje staat. Zo ja, met rechtermuisknop aanklikken en '[b:ecaaf911d6]Eigenschappen[/b:ecaaf911d6]' selecteren. Gan naar tabblad '[b:ecaaf911d6]Geavanceerd[/b:ecaaf911d6]' en vink [b:ecaaf911d6]'Mijn computer en netwerk beveiligen door toegang vanaf het internet te beperken of blokkeren[/b:ecaaf911d6]' uit en druk op '[b:ecaaf911d6]Ok[/b:ecaaf911d6]'.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.