Vraag & Antwoord

OS Windows

systeemherstel stuk?

Anoniem
None
7 antwoorden
 • Hoi,
  op mijn pc had ik staan avast antivirus en wilde deze gaan vervangen door kapersky.
  Ik avast er af gehaald en kaspersky geinstalleerd,nat het opnieuw opstarten bleef kapersky foutmeldingen geven op avast.
  Dus ik d8 systeemherstel…dus niet,als ik deze optie aanklik dan krijg ik wel een venster met daarboven systeemherstel,maar er is totaal geen inhoud in het venster meerte zien.
  Ook bij sommige internet pagina's heb ik hetzelfde probleem.pagina opent wel maar geen inhoud.
  Zoeken onder start precies hetzelfde,ik zie het hondje verschijnen en voor de rest niks.
  Kapersky heb ik inmiddels geuininstalled.

  Help
 • Zover ik weet houdt systeemherstel alleen registerinstellingen en essentieële bestanden in de gaten. Het lijkt er voor mij op dat je register door de beide virusscanners niet helemaal okselfris is achtergelaten.

  Als het niet voor teveel problemen zorgt kun je misschien makkelijker een keer opnieuw installeren, als dat geen optie is kun je is gaan zoeken in \program files\ naar restbestanden van de virusscanners, en in het register onder hkey_local_machine\software\ en hkey_current_user\ (eventeel onder hkey_users\ ook de andere users), en daar de sleutels van de virusscanners verwijderen. Dat moet je natuurlijk wel voorzichtig doen… een verkeerde sleutel verwijderen kan je automatisch bij de eerste oplossing brengen… ;)
 • Mochten er ernstige verdenkingen zijn dat System Restore beschadigd is, dan wel "getroffen is door een virus", dan verdient het m.i. de voorkeur om SR uit- en vervolgens weer in te schakelen. Je bent dan alle voorgaande herstelpunten kwijt, maar bent ervan verzekerd dat alles weer correct functioneert.

  Groet,
  Ton
 • Hoe is dit afgelopen? Ik heb nu precies hetzelfde: leeg venster bij Systeemherstel en Zoeken (alleen hondje) en ook geen enkele reactie meer als ik op Start/ Help druk. :o
 • Maak in het vervolg een nieuwe topic aan, i.p.v. zo'n oude topic te heropenen
 • Van Erick71 moet je trouwens geen antwoord verwachten: hij heeft de weg naar C!T niet meer teruggevonden… (zie in zijn profiel: heeft slechts éénmaal gepost)
 • OK, ik wist dit niet. :oops: Probleem is ook al opgelost. :D

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.