Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

OPSLAAN ALS, locaties veranderen

None
9 antwoorden
 • ALs ik ,in bijvoorbeeld WORD, iets wil opslaan. Dan krijg ik bij "opslaan als" aan de linkerzijde een vijftal pictogrammen van locaties (zoals bereaublad, geschiedenis,favorieten etc). Ik zou hier graag zelf een aantal pictogrammen/locaties aan willen toevoegen en verwijderen. Ik weet alleen niet hoe?

  Mvg

  Mic
 • Ik wist dat ik het ergens gelezen had… Kep dus 3 jaar Computertotaal doorgespit maar kep het gevonde! :P

  Ik typ het even voor je uit. :wink:

  Oke hier komt het, tis wel een lang verhaal maar ik typ het uit zoals in de C!T stond.

  Start de register editor via Start > Uitvoeren > regedit

  Gebruikt u Office 2000 open dan in de registereditor de sleutel HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\9.0\Common\Open Find\Places\UserDefinedPlaces. Voeg een nieuwe sleutel toe en geef deze een naam naar keuze. Selecteer de sleutel en voeg een nieuwe tekenreekswaarde toe. Geef deze de naam Name en als waarde de naam van de snelkoppeling die u straks in de vensters Openen en Opslaan wilt zien. Maak dan een tweede tekenreekswaarde genaamd Path en voer hier als waarde het volledige pad in van de map die u met de snelkoppeling wilt openen. Bijvoorbeeld C:\Mijn Documenten. Herhaal dit voor iederen snelkoppeling die u wilt tonen in het venster. Open als u klaar bent met het toevoegen van snelkoppelingen de sleutel HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\9.0\Common\Open Find\Places\StandardPlaces en selecteer de snelkoppeling die u juist niet wilde weer geven. Voeg hier een DWORD-waarde toe genaamd Show en geef deze telkens de waarde 0.

  Daarna komt een verhaal over dingen als de icoontjes kleiner maken enzo dat is me te lang… :wink:
 • Te Gek!!!
  Harstikke bedankt!!

  Groeten,
  Mic :D
 • Werkte hij ook? :P Zelf kon ik er namelijk niet veel wijs uit :wink: :lol:
 • Hoi, Alle waardering voor Safihre dat hij 3 jaargangen van C!T heeft doorgespit om een oplossing te vinden. Weet je hoe ik dat doe? Ik lees verschillende computerbladen en je komt dus regelmatig nuttige tips e.d. tegen. Ik heb daarom in Excel een simpele database gemaakt waarin ik aangeef om welke tip het gaat, op welke bladzijde, en in welk nummer / jaargang de tips/truc vermeld staat. Zoekt een stukje sneller.
 • Hoi Safihre,
  JA, het werkt perfect. Ik moest je verhaal wel een aantal keren doorlezen maar het is uiteindelijk wel vrij snel gelukt. Is je gespit in je C!T archief niet voor niks geweest.

  Groet, Mic
 • Je kan ipv 3 jaargangen C!T's doorspitten natuurlijk ook even Googlen.. :wink:
  Dan vind je het meestal ook wel.
 • Zucht….. :o ……………..Ja, en als je het na een beetje googlen niet kan vinden dan kan je natuurlijk ook naar het forum van computer totaal gaan en daar een vraag stellen.
  Er is dan altijd wel een aardig iemand die je kan helpen (en er zijn dan ook altijd van die wijsneuzen die je niet kunnen helpen en van die onzin posten , net als dit stukje overigens).
 • Zeg kan dit topic niet dichgegooid worden? Al die onzin die hier gepost word over niks, ik gaf het antwoord en daar kwam hij toch voor?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.