Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Onvindbaar opslaan

lion
8 antwoorden
 • Als ik betaalde muziek download van Weblisten.com slaat Windows de MP'3 bestanden op in "tijdelijke map". Dit is niet mijn standaard temp-map, want daar zijn de bestanden niet in te vinden.

  Als ik de bestanden traceer kom ik uit in Documents and settings–>gebruikersnaam–>local settings–>temp met daarna aan serie letters en cijfers, die voor elke download weer anders zijn. Het is dan vervolgens een heel gedonder om de bestandjes te kopieren naar de plek waar ik ze wil hebben.
  Vaak zijn ze geheel onvindbaar, terwijl ze wel degelijk op de schijf moeten staan, gezien de afnemende schijfruimte.

  Ik heb zelf een instelling veranderd, d.w.z. een vinkje gezet. Het gaat om het beveiligingsschermpje dat SP2 heeft toegevoegd en dat verschijnt bij downloads. Namelijk het schermpje waarin staat dat het downloaden mogelijk gevaarlijk kan zijn en dat je de mogelijkheid geeft te annuleren of door te gaan. Ook in dat schermpje kan de downloaddirectory worden aangegeven. In dat schermpje heb ik aangevinkt dat ik die beveiligingswaarschuwing niet meer wil zien en dat het downloaden direkt doorgang kan vinden. Dat was dom van mij!

  Dat schermpje wil ik terug. Nu start de download zonder dat ik er ook maar enige controle over heb. Wie helpt mij die standaard uitbreiding van SP2 terug te krijgen.
 • Een doodgewoon, eenvoudig herstelpunt terugzetten?
 • Heb ik ondertussen gedaan. De zaak werkt weer als vanouds. Ben niet zo happig op herstelpunten. Moet er vaker eentje maken zodat terugzetten minder verlies van werk geeft dat na het herstelpunt is gedaan.

  Dank je voor je reaktie.
 • Herstelpunt, ok maar ik zit met het zelfde probleem maar kan/ wil geen herstelpunt gebruiken (xp pro pas geinstalleerd en nu al een instelling kwijt, knap, he ! :oops: ). Wie weet dus hoe je dat venstertje weer tevoorschijn haalt en verteld me welke instelling ik daarvoor moet aanpassen ?????

  Komop, gij XP software kanonnen :o , help mij (en wellicht anderen).

  Zodra ik dan het schermpje weer terug heb zal ik een herstelpunt daarvan maken, belooft.

  Rinuske
 • Probeer eens het volgende:

  In Windows verkenner->Extra->Mapopties->tabblad Bestandstypen->selecteer de downloadextensie->knop Geavanceerd->Openen na downloaden bevestigen >> aanvinken->OK

  Vermoedelijk geeft dit weer het resultaat waar je naar op zoek bent(?)

  Groet,
  Ton
 • Ton, ouwe rot, bedankt maar helaas…. Het vinkje stond er al/ nog.

  Dat was 'm dus niet.

  Ergens is er een verborgen optie waarmee je de waarschuwing voor een download (of je hem wilt doorzetten en waar je hem dan wilt plaatsen) kunt aanzetten/ vinken. Wat mij betreft telt windows tegenwoordig zo'n miljoen opties en vinkjes dus zoeken naar de bekende speld.

  Maar op een dag vind ik hem (of iemand verteld het me)……..
 • Nooit wanhopen. Wat nog te proberen is:
  - Haal het vinkje eens weg, herstart en plaats 'm opnieuw. Ook deze actie wil wel eens helpen om het register op andere gedachten te brengen.
  - Ga eens in de knowledgebase van M$ wroeten, wie weet….

  Suc6,
  Ton
 • :D Ton, ouwe reus, de gouden tip zat er bij !

  Vinkje weg, restart, vinkje terug zetten, restart en

  [size=24:8c07f72e55][/size:8c07f72e55]YES[size=12:8c07f72e55][/size:8c07f72e55]

  De "download dialog box"is er weer.

  Ik vraag niet waarom, zal wel een register onhebbelijkheid zijn maar pffffft, blij dat het er weer staat.

  Roem en eeuwige lof moge je deel zijn.

  Thanks,

  Rinuske

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.