Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows XP sluit niet "helemaal" af...

4 antwoorden
  • Ik heb zojuist voor de tweede keer windows xp op mijn oude PC geinstalleerd, maar als ik deze probeer af te sluiten (geen slaapstand of stand by ofzo) zegt deze aan het eind: "U kunt nu de computer uitschakelen"... Dus ik moet de PC op de deknopmanier uit doen, wat volgens mij ten eerste niet de allergezondste manier die er bestaat is en ten tweede ook alles behalve fijn - bukkenbukkenbukken... Is er een manier de PC gewoon "uit zichzelf" uit te laten gaan? Mijn nieuwe PC deed dat gewoon meteen (ook met XP Pro)... Alvast bedankt!
  • je geeft aan: een oude PC. oude pc's hebben meestal een 'harde' uitknop waarmee de hele computer van stroom word afgehaald. dat is niet uit te zette. je moet als je niet wilt bukken de pc op het bureau zetten.
  • Maar in windows ME kon dat wel gewoon, of klopt dat ook? En als ik voeding ofzo vervang, heb ik dan meer kans tot slagen?
  • [quote:5cd1938427="tdw"]je geeft aan: een oude PC. oude pc's hebben meestal een 'harde' uitknop waarmee de hele computer van stroom word afgehaald. [/quote:5cd1938427] Zo oud bedoelt de topic starter vast niet. Een echte aan/uit schakelaar aan de voorkant van de pc, heb ik niet meer gezien sinds mijn eerste pc een 486DX50 Mhz. @carlobernardini Wellicht staat er bruikbare info op deze site http://www.annoyances.org/exec/show/article06-453

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.