Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Systeemeigenschappen (XP); v/h 'Deze computer'-eigenschappen

Anoniem
BlackXS
3 antwoorden
  • Ooit heeft er (in Computer Totaal dacht ik) een beschrijvinkje gestaan betreffende het aanbrengen van de knop "Ondersteuningsinformatie" alsmede het invoeren van gegevens t.b.v. hulp aan PC-gebruikers. Je ziet dit ook vaak bij z.g. merkpc's (Packerd Bell, etc.). Ik kan het echter niet (meer) vinden in de stapel CT!'s. Is er wellicht iemand die mij weer even in het plaatje brengt betreffende deze (kleine) toevoeging in Windows ? :o
  • [quote:3634c2f198="adjudant"]Ooit heeft er (in Computer Totaal dacht ik) een beschrijvinkje gestaan betreffende het aanbrengen van de knop "Ondersteuningsinformatie" alsmede het invoeren van gegevens t.b.v. hulp aan PC-gebruikers. Je ziet dit ook vaak bij z.g. merkpc's (Packerd Bell, etc.). Ik kan het echter niet (meer) vinden in de stapel CT!'s. Is er wellicht iemand die mij weer even in het plaatje brengt betreffende deze (kleine) toevoeging in Windows ? :o [/quote:3634c2f198]
    Ik dacht: eens kijken hoe 'scherp' dit forum is. Circa 20 bezoekers hebben e.e.a. nu gelezen, reacties nul. Ik heb het door mij ingevoerde "probleem" uiteraard allang zelf opgelost; ik had echter het idee dat, m.n. binnen HCC, er al vlot iemand gereageerd zou hebben…! Dit is duidelijk niet mijn forum qua niveau.
  • [quote:14ac9aa595="adjudant"]Ik dacht: eens kijken hoe 'scherp' dit forum is. Circa 20 bezoekers hebben e.e.a. nu gelezen, reacties nul. [/quote:14ac9aa595]Als je nou voor deze dienst zou betalen, dan mag gaan je zeuren over responstijden en algemeen kennisniveau. Wel eens in je opgekomen dat degene die de oplossing wel weet toevallig nog niet eraan toegekomen is om antwoord te geven?
    [quote:14ac9aa595]Ik heb het door mij ingevoerde "probleem" uiteraard allang zelf opgelost; ik had echter het idee dat, m.n. binnen HCC, er al vlot iemand gereageerd zou hebben…! Dit is duidelijk niet mijn forum qua niveau.[/quote:14ac9aa595]Conclusie; je was gewoon te lui om zelf nèt wat meer moeite te doen om meteen de oplossing te zoeken. Dat valt me wel tegen, vooral van iemand als jij, die toch 'alwetend' beschouwd mag worden. :-?

    Met andere woorden, je velt nogal een drastisch oordeel voor een m.i. nogal 'obscuur probleem', wat niet snel genoeg naar je zin opgelost wordt. En dat voor een nieuw forum lid. Mja. Ik mag aannemen dat je voortaan ook geen vragen meer post op dit 'inferieure forum'?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.