Vraag & Antwoord

OS Windows

Uitgestelde schrijfbewerkingen zijn mislukt

4 antwoorden
  • Krijg steeds in windows deze fout melding komt bv. bij verolaatsen van bestanden naar de c schijf waar ook windows XP SP 2 opstaat. {Uitgestelde schrijfbewerkingen zijn mislukt} Kan niet alle gegevens voor het bestand opslaan. De gegevens zijn verloren gegaan. Deze fout kan zijn veroorzaakt door een fout in de computerhardware of netwerkverbinding. Probeer het bestand ergens anders op te slaan. Thankz Nol.
  • Mogelijke oplossing: Eigenschappen van C opvragen Tabblad hardware eigenschappen van de HD schijfeigenschappen schijfcache ingeschakeld -> uitvinken
  • Als ik naar deze computer ga eigenschappen c en dan naar tabblad hardware dan zijn er 4 tabbladen algemeen beleidsinstellingen volumes en stuurprogramma's maar waar vindt ik dan schijfeigenschappen ???? Bedankt Nol.
  • [quote:c6eceb93b9="haarlem"]Als ik naar deze computer ga eigenschappen c en dan naar tabblad hardware dan zijn er 4 tabbladen algemeen beleidsinstellingen volumes en stuurprogramma's maar waar vindt ik dan schijfeigenschappen ???? Bedankt Nol.[/quote:c6eceb93b9] Je moet het tabblad hardware nemen en dan in de lijst met stations je HD kiezen. Vervolgens krijg je een nieuw scherm en dan kies je voor beleidsinstellingen, daar het moet je het vinkje van systeemcache uitvinken. Rambo Max.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.