Vraag & Antwoord

OS Windows

Probleem met .dat bestanden!

5 antwoorden
  • ik heb een probleem met .dat bestanden , namelijk , bij battle for middle earth , nieuw spel , daar start het spel waarschijnlijk niet op door deze reden : Hij maakt er automatisch zo'n kladblok bestand van ... hoe kun je dit weer terugzetten , zodat ie niks geen extensies veranderd??? alvast bedankt! Grey.
  • Ik vat het niet helemaal .. je post zit een beetje knudde in elkaar. Kun je ff wat meer uitleg geven?
  • [Zie ook [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?p=898955]dit[/url] topic.] Is het zo dat [i:b0c08779b8]al[/i:b0c08779b8] je .dat bestanden met kladblok worden geopend en er dus ook een kladblok-icoontje bij staat?
  • jup ,maar hij doet het nu wel op m'n andere account in windows ..... ik denk dat ik maar is een reïnstall moet doen , want het gaat klote:P
  • misschien kun je iets instellen door in deze computer te klikken op "extra" "opties" tabblad "bestands typen" zoek hier dan even .dat op en pas deze e.v.t. aan. pas wel op dat je niet de verkeerde extenties aanpast of verwijderd. dan werken andere programma's misschien niet meer (volgens mij mag een .dat bestand ook standaard niet gekoppeld staan omdat dit databastanden zijn???)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.