Vraag & Antwoord

OS Windows

spelletjes onder winxp

7 antwoorden
  • heb het volgende probleem na een crash winxp opnieuw geinstalleerd alles werk perfect alleen de spelletjes van mijn dochtertje werken niet meer terwijl ze voor de crash het wel deden ik krijg de foutmelding c:\windows\system32\autoexec.nt het system bestand is niet geshikt voor msdos en microsoft windows toepassingen in de blauwe balk van het venster staat . 16 bits windows subsystem wie weet raad vr gr :roll: :cry:
  • Het programma openen in een ander virtueel os... Openen alsof het in win. 95 / 98 draaid... Kan even niet zo snel op de juiste benaming komen, ben aan het werk.
  • [quote:112a69541c="Dracoplasm"]Het programma openen in een ander virtueel os... Openen alsof het in win. 95 / 98 draaid... Kan even niet zo snel op de juiste benaming komen, ben aan het werk.[/quote:112a69541c] de Wizard Programmacompatibiliteit. :wink: Staat bij Bureau-accessoires.
  • ik heb op het icoon van het spellletje bij eigenschappen de compatibiliteit op zowel win 95 als win 98 gezet dit hielp allebei niet of moet ik echt de wizard gebruiken vr gr :evil:
  • [quote:caeead750c="balbaba"]ik heb op het icoon van het spellletje bij eigenschappen de compatibiliteit op zowel win 95 als win 98 gezet dit hielp allebei niet of moet ik echt de wizard gebruiken vr gr :evil:[/quote:caeead750c] Maakt volges mij niet uit. Gaat het om alle spellen? En heb je de nieuwste drivers van je videokaart en DirectX 9.0c geinstalleerd?
  • nee de een doet het en de andere niet heb ook al mijn harde schijf van ntfs naar fat 32 geconverteerd ook dit help niet
  • Ik heb inmiddels hetzelfde probleem bij opstarten van database toepassingen. De foutmelding is ontstaan na een grondige reiniging van het system door Norton anti virus en Spy Sweeper. Kennelijk zijn er bepaalde systeembestanden beschadigd.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.