Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Mijn emailtjes zijn gecomprimeerd wat nu ?

Anoniem
J. de Boer
8 antwoorden
 • Hallo luitjes,
  Jullie zijn mijn laatste hoop. Al mij e-mailtjes zijn gecomprimeerd. Hoe kan ik ze decomprimeren. Waar stopt outlook die gecomprimeerde bestanden.
  Groetjes, Puck
 • Beetje onvolledig, die vraag. Welk mailprog gebruik je bijvoorbeeld? Voor de meeste progs is deze vraag me trouwens onduidelijk want in Outlook (Express) en Mozilla en Thunderbird hoeft er niets gedecomprimeerd worden, bij de opdracht "comprimeren" wordt alleen de loze ruimte uit de bestanden gehaald en verder blijven ze gewoon op dezelfde plek en bruikbaar, dus…..

  Jim
 • Ik heb Outlook Express. De ingekomen e-mailtjes zijn allemaal weg sinds vanmorgen. De verzonden e-mailtjes zijn er nog wel maar die kunnen niet allemaal meer geopend worden. Ze zijn niet verwijderd door mij of door andere gebruikersHet is al eens eerder gebeurd dat alle e-mailtjes weg waren. Ze moeten toch ergens naar toe zijn.
  :(
 • Nou dat wegzijn kan volgens mij toch echt niet het gevolg zijn van het comprimeren. Andere oorzaak dus? Je kunt proberen door met ze zoekfuctie van de Verkenner naar bestanden te zoeken met de extensie "dbx" vindt je die dan heb je je mailtjes ook gevonden, de namen zijn dezelfde als van je mailmappen. Zet ze terug waar ze thuishoren en (hopelijk) klaar. Waarom ze dan blijkbaar spontaan van plaat veranderen is dan overigens nog steeds een interessante vraag.

  Jim
 • Jim bedankt. We hebben het geprobeerd en gedeeltelijk hebben de berichtjes in de inbox gevonden. De nog niet gelezen mailtjes blijven weg. Jammer maar waar. Morgen gaat het misschien wel. :roll: :lol:
 • Jim bedankt. We hebben het geprobeerd en gedeeltelijk hebben de berichtjes in de inbox gevonden. De nog niet gelezen mailtjes blijven weg. Jammer maar waar. Morgen gaat het misschien wel. :roll: :lol:
 • De laatste uitgave van Tips&Trucs adviseert op pagina 12 een schoon Postvak In in Outlook Express. (ga naar Bestand Map, Alle mappen comprimeren). Mijn ervaring is hetzelfde als die van Puck. Alle mappen weg…
  Wie weet hoe deze te vinden en terug te zetten. Het advies van Jan van Zweeden levert bij mij geen resultaat op.
 • als je mail gecomprimeerde is .
  dan kan het zijn dat je mail space op de server te vol is.
  je kan toch aangeven hoeveel dagen je mail op de mailserver mag blijven staan.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.