Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Software gedeinstalleerd en daarna weer geinstalleerd

jwspruyt
5 antwoorden
  • Ik heb Spyware Doctor 3.0 laatst geinstalleerd met registratie en alles. Toen heb ik het gedeinstalleerd en daarna weer geinstalleerd, vraag me niet waarom, het is zo gebeurd. Maar als ik dan de 2e keer de key wil invoeren zegt die dat die niet geldig is. Hoe krijg ik bij de deinstallatie alles schoon, zodat ook werkelijk nergens gegevens op de PC zijn terug te vinden van die Key?
    Want anders krijg ik de FULL version zo niet meer geinstalleerd !!
  • Het programma er weer afgooien en vervolgens in het register alles verwijderen wat verwijst naar dit programma. Bovendien alle mappen verwijderen die betrekking hebben op dit programma.
  • Dat 2e heb ik gedaan, maar hoe moet ik alles in het register weggooien wat betrekking had op dat programma, want dat is nou namelijk het probleem, bestaan er programma's voor die dit kunnen doen of moet je dat handmatig doen, en zo ja, hoe ?
  • Probeer Regcleaner 's.
  • Start/Run en dan regedit intypen vervolgens zoeken naar elke verwijzing naar dat programma en elke verwijzing naar dat programma verwijderen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.