Vraag & Antwoord

OS Windows

RABO-demo downloaden

9 antwoorden
  • Weet iemand misschien (ongetwijfeld.....) hoe ik een demo over b.v. een videodemonstratie over internetbankieren kan downloaden? Sparks
  • Een stream-recorder downloaden. Even googelen: how to record a .wmv stream Voorbeelden van programma's: HiDownload Streamdown In veel gevallen moet je natuurlijk wel toestemming vragen aan de copyrighthouder. :wink: Maar ik werk bij de Rabo, en voor wat het waard is; van mij mag het!
  • EDIT: Sorry: dubbel gepost, bericht leeggehaald. :oops:
  • Nou vooruit voor deze keer mag het. Werk ook bij de rabo. Heb je in iedergeval toestemming van 2 man die bij de rabo werken. :-)
  • Bedankt Raboërs. Gaat toch niet vlekkeloos. Genoemde programma's doen het bij mij ook na uren proberen/configureren niet. Heb uiteindelijk trial van WM Recorder gedownload. Deze maakt een kopie van 2 minuten en met 2x 2 minuten en wat plakken in Premiere gaat het ook. Andere demo's zijn weer van Flash, dus daar maar weer wat voor gedownload. Uiteindelijk lijkt het aardig te lukken. Bij Rabobank hebben ze die Demo's niet op CD of. Toch een tekortkoming. Ouderen die dat allemaal via een inbelmodem op het gemak willen kijken, zouden gebaat zijn bij die demo's.
  • Ik weet niet of je dit al had geprobeert maar misschien dat dit nog helpt. [url]http://www.rabobank.nl/info/execute/node?node_id=121190[/url] ps ik ben de derde die bij de Rabobank werkt.:) En ik heb een vermoeden waar die andere Rabobank lui werken.
  • Bacchus... het gaat jan er juist om dat het offline moet gebeuren. Dat kan ook niet met die demo. En ja... ik weet ook waar jij werkt. :wink: Jan, ook ik moet je helaas teleurstellen, want ik weet niet waar je de demo offline zou kunnen bekijken. Maar is inderdaad een tekort koming.
  • Probeer eens Camtasia Studio van Techsmith www.techsmith.com met dit programma kan je opnemen wat je op je scherm ziet.
  • [quote:1c4985ac95="Bacchus"]En ik heb een vermoeden waar die andere Rabobank lui werken.[/quote:1c4985ac95] Als je er vanuit gaat dat we werken waar we wonen dan kan het klopppen. :-)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.