Vraag & Antwoord

OS Windows

Probleem met opnieuw installeren Win XP Pro

5 antwoorden
  • Bij het opnieuw (schoon) installeren van Win XP Pro wordt de installatie afgebroken met de volgende melding 'txtsetup.sif is beschadigd of ontbreekt. Status: 32678'. Ik heb geen idee wat ik nu moet doen.
  • Kun je iets meer vertellen over het "hoe" van de installatie? Het lijkt er op alsof je een optie hebt gebruikt die vraagt om een (nog) niet bestaand stuurfiletje André
  • Op de computer staat Win XP (pre-installed), ik heb een CD-ROM met XP Pro SP2 en via de cd-rom installeren wordt afgebroken met deze melding. Setup vanuit win xp komt iets verder, maar even verderop komt een soortgelijke melding, waarna je kunt besluiten het bestand nog 's te kopiëren, hem over te slaan bij de installatie of de installatie af te breken. Voorlopig heb ik maar de laatste optie gekozen.
  • het lijkt er op dat je omdat je geen schone install doet de oude install het filetje vereist. Zie http://gosh.msfnhosting.com/txtsetup.htm, daar staat dat dat bestand normaal gebruikt wordt voor het opgeven van OEM drivers en dergelijke. Kun je een schone install uitvoeren? André
  • Nee, heb geprobeerd een schone install uit te voeren, dus geen upgrade, maar dan heb ik de problemen zoals eerder genoemd.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.