Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Firewall probleempje.

Edmond Varwijk
6 antwoorden
  • Sinds ik mijn computer met een netwerkkabel naar de slaapkamer heb verbannen, krijg ik steeds van het beveiligingscentrum in SP2 de melding dat de firewall niet is ingeschakeld.

    Ga ik echter in het beveiligingscentrum kijken dan blijkt de firewall weldegelijk ingeschakeld te zijn.

    Zijn er meer mensen met dit probleem?
  • probeer eens een andere kabel .
    of is misschien te lang
  • [quote:b9e037e22e="plextor"]probeer eens een andere kabel [/quote:b9e037e22e]

    Daar heb ik ook al aan zitten denken.

    [quote:b9e037e22e="plextor"]of is misschien te lang[/quote:b9e037e22e]

    Dat lijkt mij zeer onwaarschijnlijk, het zou niets uit mogen maken toch?
  • je kan het probeeren .
  • [quote:cbb811a334="plextor"]je kan het probeeren .[/quote:cbb811a334]

    Wat voor kabel zou ik dan moeten kopen?
  • [quote:e16093d8a6="kingpin"]Sinds ik mijn computer met een netwerkkabel naar de slaapkamer heb verbannen, krijg ik steeds van het beveiligingscentrum in SP2 de melding dat de firewall niet is ingeschakeld. (..) Wat voor kabel zou ik dan moeten kopen? [/quote:e16093d8a6] Ben je er wel zeker van dat het probleem bij de netwerk kabel ligt? Brand dat ledje van de netwerkkaart? Werkt op die pc je internet verbinding nog? Als je toch een netwerk kabel moet kopen. UTP wordt tegenwoordig het meest gebruikt voor netwerken. Alleen is het wel belangrijk te weten of je een crossed of straight kabel nodig hebt. Zie ook deze info http://www.tekstenuitleg.net/artikelen/netwerk_onderdelen.php

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.