Vraag & Antwoord

OS Windows

Lijst met acties

Anoniem
Sjoerdje
3 antwoorden
 • Hey allemaal, klein probleempje. Ik kon al een poosje niet meer op mijn eigen account maar omdat ik via het account van men vader ook overal bij kon was dat voor mij niet meer zown probleem. Nu is er echter iets vreemds, een map die gwoon op het bureaublad stond van mijn account is nu kwijt (foto's plaatjes verhalen noem maar op, niet terug te vinden, ook niet met de zoekfunctie). Ik ben benieuwd hoe het kan dat die specifieke map zomaar verdwijnt en nou vroeg ik me af of er een lijst oproepbaar is via windows waarin de verrichtte acties terug te vinden zijn. Zodat ik kan zien of de map is weggegooit of wellicht verplaatst en waar naartoe dan wel. Zelf weet ik niets van zown functie af maar de mensen hier op het forum zijn natuurlijk 89325 keer slimmer dan mij wat betrefd windows dus ik ben benieuwd.

  Beste wensen trouwens :) !! Groeten Sjoerd!
 • Tip: Breng wat structuur aan in je vraag, ik kon dit nauwelijks lezen.

  Heb je alweer toegang tot je eigen account dan? Als je zoekt vanaf je vaders zijn account zal je de map niet vinden, omdat je vader('s account) geen recht heeft tot jouw map in [i:b00cc497ff]Documents and Settings[/i:b00cc497ff].

  En bij mijn weten is er niet zo lijst.

  Ohja, beste wensen.
 • [quote:b10cbb9db1="MichielPH"] Als je zoekt vanaf je vaders zijn account zal je de map niet vinden, omdat je vader('s account) geen recht heeft tot jouw map in [i:b10cbb9db1]Documents and Settings[/i:b10cbb9db1].[/quote:b10cbb9db1]
  alleen als je hebt gezegd: maak mijn account ontoegankelijk voor anderen ofzo, weet niet meer

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.