Vraag & Antwoord

OS Windows

een muis iets

6 antwoorden
  • een goede maat van mij heeft een probleem met de muis die half werkt vanwege spy ware begreep hem niet helemaal maar weet wel dat hij windows xp gebruikt, weten jullie hiermeer van alvast bedankt heb hem er nog wel over nagevraagt?
  • Mischiien kan je wat duidelijker zijn? Hier kunnen we niks mee. Plaats anders is een hijackthis log in b&p.
  • snap het ook niet helemaal en als je dan nog eens al je woorden zo maar aan mekaar flanst zo zonder punten en zo te gebruiken heb ik al geen zin meer om het nog te lezen. :wink:
  • Last van spyware? Probeer eerst [url=www.lavasoftusa.com/software/adaware/]Ad Aware[/url] en vervolgens [url=www.pcworld.com/downloads/file_description/0,fid,22262,00.asp]Spybot[/url] Inderdaad leest het een stuk prettiger als je leestekens en hoofdletters gebruikt. Groetjes van Jan Willem en probeer dit dus eerst uit.
  • Mijn computer met Windows (versie 2 t/m Xp, welke weet ik niet precies zeker) geeft een error, wat moet ik doen?
  • [quote:a2c30f9c8b="MichielPH"]Mijn computer met Windows (versie 2 t/m Xp, welke weet ik niet precies zeker) geeft een error, wat moet ik doen?[/quote:a2c30f9c8b] Nouw dan weten wij het al helemaal niet :o En het is ook niet netjes om een ander man zijn topic te vervuilen. (in de beste zin van het woord :wink: )

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.