Vraag & Antwoord

OS Windows

Partitie voor games te installeren

4 antwoorden
  • 8) Hallo, Ik zit met een vraag in verband games te installeren op een andere partitie dan de systeem partitie waar Win XP Home op staat. Dit om ruimte te besparen om gemakkelijker een image te kunnen nemen van de windows partitie. Games nemen nu eenmaal veel plaats in. Concreet gesteld, kan ik Medal Of Honor installeren in bv D:\Games\Medal Of Honor in plaats van in C:\Program files\Medal Of Honor. Zodat de data van de geinstalleerde games geplaatst worden op de D: partitie maar wel werken in Windows XP. Als dit kan maakt het dan ook verschil uit (betere prestatie's?) dat als je zo als ik twee harde schijven hebt, de games partitie op de snelste harde shijf maakt. Wie heeft hier een antwoord op, of ervaring mee? Groeten, Gunther. :wink:
  • Kan zonder problemen: gewoon bij de installatie het pad verleggen naar vb je d-partitie. (zelf al verschillende malen gedaan) succes Bedenk wel dat een tweede partitie ièts trager is dan een eerste partitie (maar of je het gaat merken?)
  • Ik installeer mijn games altijd onder "g:\games". Komt maar heel zelden voor, dat dat problemen geeft.
  • [quote:c46e1e9fd9="gerben"]Ik installeer mijn games altijd onder "g:\games". Komt maar heel zelden voor, dat dat problemen geeft.[/quote:c46e1e9fd9] En maakt het nu uit of ik de game partitie op de snelste harde schijf zet of niet, voor betere prestatie's. Heb een eerste harde shijf (60GB), waar XP en twee andere partitie's op staan, en een tweede harde shijf (200GB 8MBcache) met nog enkele partitie's.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.