Vraag & Antwoord

OS Windows

Probleem bij opstart

Anoniem
Gast3247375
9 antwoorden
 • Hallo,

  Ik heb een probleem. Ik had STOPZILLA gedownload en er na 3 dagen weer afgegooid. Het probleem is nu dat mijn computer niet meer 'geheel' opstart. Dat is te zien aan de kleine icoontjes rechts onderin. Het STOPZILLA icoontje behoort tekomen (nu niet meer want het is van de computer af) maar de icoontjes die daarna zouden laden , laden ook niet. Ik kan op zich gewoon werken met de computer maar weet niet of alles werkt. Ik denk zelf van niet want ook mijn Outlook vertoont nu problemen met het verbinden met de server.

  Wat heb ik (fout) gedaan of wat moet ik doen?

  Ik heb Windows 98SE. Ik weet niet of jullie meer moeten weten, dan hoor ik het wel. Bij voorbaat al bedankt dat je dit wilde lezen.

  Groet,

  Edward
 • http://www.download.com/Startup-Control-Panel/3000-2094_4-1539340.html?tag=lst-0-1

  download dat programma, kijk wat voor programma's d'r allemaal opstarten, en als daar nog Stopzilla bij staat, verwijder/vink die uit
 • Het programmatje geeft alleen een OK aan nadat ik op Install heb gedrukt. Er gebeurt verder niks. Hoort dat?
 • Wat is ook al weer het woord dat je moet typen bij Start/uitvoeren als je wil zien welke programma's aangevinkt zijn bij de start-up en welke niet? Ik wist het woord eerst wel, maar heb get lang niet gebruikt en ben het vergeten.
 • Nobody knows…?
 • Ik wist eerst niet waar ik het programmatje kon vinden, ik heb hem nu wel gevonden. Stopzilla staat er niet meer bij. Wat zou het nog meer kunnen zijn?
 • [quote:f5fe1cfa67="Edward Mauritz"]Wat is ook al weer het woord dat je moet typen bij Start/uitvoeren als je wil zien welke programma's aangevinkt zijn bij de start-up en welke niet? Ik wist het woord eerst wel, maar heb get lang niet gebruikt en ben het vergeten.[/quote:f5fe1cfa67]

  Je hebt bij uitvoeren msconfig in getypt ?, vervolgens bij opstarten het vinkje weg halen bij het onderdeel wat je niet meer wilt laten opstarten.
 • Dat klopt, bedankt.

  Alleen staat ie er niet bij. En toch laden de andere icoontjes niet…

  Zou het ook iets andere kunnen zijn?
 • Moet je toch even bij opstarten kijken, misschien dat de programma's die je wilt laten opstarten niet aangevinkt zijn.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.