Vraag & Antwoord

OS Windows

Alles van C ergens anders opslaan

7 antwoorden
  • Wil ff backup van al me files voordat ik me c ga formatten, wilde gewoon kopiere plakken doen maar zie dat ie dan de grote 10,2 GB zegt terwijl bij schijfinfo 14,1 staat. Handig programmatje hiervoor of klopt het gewoon??? (wil btw geen backup image ofzo gewoon al me files voor de zekerheid)
  • Misschien dat treesize iets voor je is: http://www.jam-software.com/freeware/index.shtml Ik vind je vraag stelling trouwens weinig duidelijk. Ik gok maar dat je het hebt over de grootte van de harde schijven?
  • [quote:9f508881b4="Binary"]Misschien dat treesize iets voor je is: http://www.jam-software.com/freeware/index.shtml Ik vind je vraag stelling trouwens weinig duidelijk. Ik gok maar dat je het hebt over de grootte van de harde schijven?[/quote:9f508881b4] hmm nee niet echt ruimte is mijn probleem niet (320 gb) mijn probleem is eerder wordt alles wel gekopierd. Kopieren met kopieren plakken lukt trouwens niet, na 17 mb komt de melding dat een bepaald bestand in gebruik is, iemand een idee???
  • Dat zijn Windows bestanden die de besturing in gebruik heeft, en die vallen dus niet te manipuleren. Daarom is imaging-software ook zo nuttig, die maakt gewoon in een soort van DOS een exacte kopie van alle (dus ook de ingebruik zijnde) bestanden. Weet eigenlijk niet zeker of er oook een methode is om zonder image software een kopie te maken van deze bestanden. Misschien kun je het nog in DOS doen?
  • kan je idd in DOS doen, maar is wel behoorlijk karwei, en volgens mij is er dan kans dat je alle bestandsnamen omzet in 6.3 formaat, niet echt leuk. Een programma die ik gebruik om m'n harde schijven mee te kopieren is h2copy (bij www.fnl.nl > c't). Dat programma kopieert sector voor sector af. Super programma (let wel op dat de doelschijf exact even groot, of groter moet zijn dan de bronschijf.)
  • hmm schiet allemaal niet op dat programma overschrijft zo te zien de data op je andere schijf. Dan maar handmatig zoeken wat belangrijk is en hopen dat ik niks vergeet :-? documenten favorieten
  • Hoezo , er zit toch onder buro accesoires een backup mogelijkheid? daarmee lukt t toch wel?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.