Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows Media Player 10, wav wil niet

3 antwoorden
  • Help, Ik heb wat onenigheid met bestandstypen in windows XP. Voor de bestandstypen met extensie wav en midi heb ik aangegeven dat de WMP 10 deze moet afspelen. Voor de bestandstypen mp3 de winamp. Alles gaat goed in de WMP10, behalve het afspelen van wav.en de midi bestanden lukt niet. Indien ik een wav. aankies opent WMP 10 keurig en staat het nummer in de afspeellijst. Echter indien ik de afspeelknop aanklik gebeurt er niets, in de onderste menu balk blijft aangegeven <gestopt>. Op de help van microsoft kan ik niets van dit probleem terug vinden. Indien ik de bestandstype wav wijzig om in winamp af te laten spelen dan gaat dit wel goed. Wie ?? Alvast dank.
  • heb je geen conflict met Winamp? *.Wav aan Winamp en aan WMP 10 toegewezen gegeven. Als dit het geval is moet je hem in WMP 10 of in Winamp uitvinken in "Opties" en toegewezen bestandenextensies!
  • Dank voor een reaktie, de vink mogelijkheden heb ik allen nagelopen. Stond wel goed. Meerdere opties nagelopen en niets kunnen vinden. Ik heb de neiging om weer terug te gaan naar de WMP9. :-?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.